Aug 01 - League of Legends

LoL Teambuilder #2 atskats

Ar milzīgu prieku varam teikt, ka svētdien (30.07) veiksmīgi aizvadījām otro GOEXANIMO League of Legends Teambuilder pasākumus! Cik tad spēlētāji pieteicās uz šīs disciplīnas pasākumu, kā tika sadalītas komandas, kurš tad izrādijās labākais kapteinis nokoplektējot komandu, kas kļuva par čempioniem? Uzzini lasot tālāk!

 

Esam neizsakāmi priecīgi, ka varam lepni teikt - otrais League of Legends Teambuilder pasākums bija PILNS! Visas 40 paredzētās spēlētāju vietas bija aizpildītas un pat bija cilvēki, kas palika aiz strīpas! Iespējami nākotnē jāsāk plānot kā novadīt šāda veida pasākumu vēl vairāk cilvēkiem!

 

Runājot par pašu pasākumu - spēlētājiem ierodoties tie pierakstījās kopējā spēlētāju sarakstā kurā norādija savu nicku, ranku, kā arī primāro un sekundāro lomu, ko ir gatavi spēlēt. Pēc tam šis spēlētāju saraksts tika sakārtots sākot ar augstāko ranku līdz pat zemākajam. Spēlētāji, kas sarakstā ieņēma vidējās vietas (no 17 līdz 24 vietai) kļuva par komandu kapteiņiem.


Zemāk vari aplūkot kopējo spēlētāju sarakstu un to kuri tad kļuva par kapteiņiem:

lolplayers.jpg

Pēcāk visiem kapteiņiem rindas kārtībā (sākot ar zemākā ranku un beidzot ar augstāko) bija jāizvēlas savai komandai pa diviem spēlētājam no katra no 2 atlikušajiem blokiem. Pēc 4 pilniem izvēles riņķiem komandas bija nokomplektētas un tās izskatījās šādi:

lol teams.jpg

Pēc tam šīs 8 komandas tika sadalītas divās grupās pa 4 komandām katrā. Grupu kārtai noslēdzoties grupas izskatijās šādi:

group1.jpg

Pirmās grupas ietvaros Redm1st ar biedriem palika neuzvarēti gūstot uzvaru visās trīs savās grupu turnīra spēlēs. Bocmanis ar kolēģiem apspēlēja generalorgazm un Yasuo pārstāvētās komandas, savukārt generalorgazm savu vienīgo uzvaru guva pār komandu Yasuo The Demon.  

group2.jpg

Savukārt otrās grupas ietvaros notika nedaudz lielāks haoss. Team Hexy guva uzvaras pār Team BeerEdj un Team falling apart, taču piedzīvoja zaudējumu Zemenes pārstāvetajai komandai. Savukārt komanda BeerEdj savas divas uzvara guva pār komandām falling apart un StrawberryLV, kas nozīmēja, ka piedzīvotais zaudējums komandai Team Hexy savstarpējā spēlē lika AlusEdijam un biedriem samierināties ar otro vietu grupā. Savukārt grupā sev trešo vietu nodrošināja komanda falling apart, kas savstarpējā spēlē guva uzvaru pār Team StrawberryLV, tādējādi nodrošinot sev nedaudz vieglāku pretinieku pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā.

 

Turnīram turpinoties visas 8 komandas tika ievietotas Single Elimination zarā kurā visas spēles izņemot lielo finālu tika aizvadītas pēc Best of 1 sistēmas. Izslēgšanas spēļu zars aplūkojams zemāk:

 

bracketlol.jpg

 

Pirmās kārtas ietvaros komanda Redm1st apspēlēja komandu StrawberryLV, komandai generalorgazm nebija pa spēkam uzvarēt komandu BeerEdj, komanda Hexy ar vieglu roku pārbrauca pāri komandai Yasuo, kā arī Bocmaņa pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumu spēlē pret komandu falling apart.

 

Pusfinālu spēlēs komanda Redm1st turpināja savu dominanci apspēlējot komandu BeerEdj, savukārt komanda Hexy atkārtoti pierādija, ka spēj uzvarēt komandu falling apart. Lielajā finālā Redm1st pārstāvētā komanda apspēlēja Team Hexy, tādējādi kļūstot par GOEXANIMO League of Legends Teambuilder #2 čempioniem turnīra laikā nezaudējot pilnīgi nevienu spēli!

lol winner.jpg
Čempioni - Team Redm1st (Atmarozakss, bAZILISKS, KalashnikowS, Redm1st, Dievs)

Sakam lielu paldies visiem tiem, kas ieradās ciemos pie mums un ņēma dalību šajā pasākumā! Savukārt visiem tiem, kam šoreiz iespējami neizdevās atbraukt ciemos vēlamies atgādināt, ka League of Legends pasākumi pie mums notiek katru mēnesi, tā kā atliek vien sekot līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām nākošo GOEXANIMO rīkoto League of Legends turnīru!

 

Tāpat arī atgādinam, ka jaunais klubs strādā arī darba dienās! Droši nāc ciemos pie mums ēst pusdienas vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation 4 vai galda spēles!

 

ēdiens.jpg

Tāpat arī vēlamies vēlreiz uzsvērt uz to, ka mūsu klubā ir kategoriski AIZLIEGTS ienest jebkādus ēdienus vai dzērienus, kas nav pirkti mūsu klubā! Šo noteikumu vairākkārtēja pārkāpšana tiks sodīta ar attiecīgās komandas diskvalifikāciju un/vai konkrētās personas izraidīšanu no kluba telpām.