Sep 26 - League of Legends

LoL Teambuilder #4 atskats

Ar milzīgu prieku varam teikt, ka sestdien (23.09) veiksmīgi aizvadījām savu nu jau ceturto GOEXANIMO League of Legends Teambuilder pasākumu! Cik tad spēlētāji pieteicās uz šīs disciplīnas pasākumu, kā tika sadalītas komandas un kurš tad izrādijās labākais kapteinis nokoplektējot komandu, kas kļuva par čempioniem? Uzzini lasot tālāk!

 

Šķietami ar septembri klubā atgriezušies visi kvēlakie League of Legends spēlētāji, jo šoreiz Teambuilder pasākums bija pilnībā izpārdots. Pasākumam pieteicās tā maksimālais dalībnieku skaits jeb 40 spēlētāji, kas ļāva izveidot 8 komandas! Ļoti ceram, ka šis nav kārtējais spēlētāju īslaicīgais uzplaukums un šāds pieprasījums pēc pasākumiem būs arī nākotnē, kas, iespējams, ļautu klubā atgriezties lielajiem LoL komandu 5v5 turnīriem!

 

Runājot par pašu pasākumu - spēlētājiem ierodoties klubā tie pierakstījās kopējā spēlētāju sarakstā kurā norādija savu nicku, ranku, kā arī primāro un sekundāro lomu, ko ir gatavi spēlēt. Pēc tam šis spēlētāju saraksts tika sakārtots sākot ar augstāko ranku līdz pat zemākajam. Spēlētāji, kas sarakstā ieņēma vidējās vietas (no 17 līdz 24 vietai) kļuva par komandu kapteiņiem.


Zemāk vari aplūkot kopējo spēlētāju sarakstu un to kuri tad kļuva par kapteiņiem:

speletaji.jpg

 

Pēcāk visiem kapteiņiem rindas kārtībā (sākot ar zemāko ranku un beidzot ar augstāko) bija jāizvēlas savai komandai pa diviem spēlētājam no katra no 2 atlikušajiem blokiem. Pēc 4 pilniem izvēles riņķiem komandas bija nokomplektētas un tās izskatījās šādi:

komandas.jpg

 

Pēc tam šīs 8 komandas tika ielozētas divās grupās, kuru ietvaros katra komanda tikās ar katru vienu reizi Best-of-One spēles ietvaros. Grupu stadijas rezultātus vari aplūkot zemāk:

 

grupa1.jpg

 

Pirmās grupas ietvaros nepārspēti palika Team sk1ddo, kas ar uzvarām pār komandām Team Karijs, Team Kazafkins un Team Cepumiins nodrošināja sev pirmo vietu grupā. Otro vietu ieguva Team Karijs, kas savas uzvaras svinēja pār komandām Team Kazafkins un Team Cepumiins. Savukārt, komandu Team Kazafkins un Team Cepumiins savstarpējā spēlē uzvaru un 3.vietu grupā ieguva Team Kazafkins.

*nospiežot uz komandas nosaukuma iespējams aplūkot attiecīgās spēles detaļas

 

Pēc pirmajām 10 minutēm pirmajā spēlē sapratu, ka ar šiem spēlētājiem būs iespēja pārņemt spēles bez lielas piepūles. Katrs komandas biedrs spēlēja savu lomu labāk nekā biju cerējis, kas arī pierādijās mums uzvarot savu grupu!

/Aizgalvnis (Der1cks Briesmas) par komandu un 1.vietu grupā/

 

grupa2.jpg

 

Otrās grupas ietvaros sausā palika Team Botsmanis svinot uzvaru visās trīs savās grupu spēlēs (Team Balrgod, Team summersound, Team Clownpiece). Otro vietu grupā ar uzvarām pār Team summersound un Team Clownpice sev nodrošināja Team Balrgod. Savukārt, cīņā par 3.vietu grupā uzvaras laurus plūca Team summersound.

*nospiežot uz komandas nosaukuma iespējams aplūkot attiecīgās spēles detaļas

 

Turnīram turpinoties visas komandas tika ievietotas Single Elimination zarā balstoties uz to iegūto vietu savā grupā. Grupas pirmās vietas komandas savā ¼ fināla cīņā tikās ar paralēlās grupas 4.vietu, savukārt 2.vietas ieguvējkomandas tikās ar 3.vietu. Izslēgšanas spēļu zars aplūkojams zemāk:

 

bracket.jpg

 

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Team sk1ddo apspēlēja Team Clownpiece, Team Balrgod svinēja uzvaru pār Team Kazafkins, Team Botsmanis turpināja uzvaru sēriju gūstot uzvaru pār Team Cepumiins un Team Karijs pierādija, ka ir pārāki par Team summersound.

 

Kopumā ceturtdaļfinālu spēlēs noritēja bez pārsteigumiem, jo abu grupu pirmās divas vietas savos matčos apspēlēja grupu turnīra 3 un 4.vietu ieguvējkomandas.

 

Pusfinālu ietvaros Team Balrgod beidzot izdevās apturēt Team sk1ddo uzvaru sēriju, savukārt Team Botsmanis turpināja savu dominanci gūstot uzvarū arī pār savu pusfināla pretinieku Team Karijs.

 

Lielais fināls bija komandu Team Botsmanis un Team Balrgod revanšs! Arī šoreiz virsroku duelī guva Team Botsmanis kļūstot par GOEXANIMO League of Legends #4 Teambuilder čempioniem!

 

Jau pēc pirmās spēles no manis un komandas biedra Kaisera varēja dzirdēt pārliecību par turnīra uzvaru, par ko liecināja gan komandas vēlme sadarboties, gan mana, Bocmaņa un Kaisera spēja vadīt komandu, kas arī pierādijās pēc 3-0 rezultāta grupās. Ceturtdaļfinālā un pusfinālā mūs nebeidza pārsteigt arī pārējo, zemāka līmeņa komandas biedru, spēja veiksmīgi izpildīt savu lomu spēlē. Šķiet, ka līdz pat turnīra beigām, mūsu komandai nekad nezuda pārliecība par to, ka nevienu spēli šodien nezaudēsim.

/Arlite par komandu un uzvarēto turnīru/

 

21935395_1630122573685578_672525658_n.jpg

Čempioni - Team Botsmanis (PusaklaZoss, Arlite, Divide et impera, Botsmanis, Savejais)

 

22014753_1630122603685575_458874082_n.jpg

Otrās vietas ieguvēji - Team Balrgod (Balrgod, Gandzha, Chrispin, TheFuzzyOne, hax)

 

Vēlreiz sakam lielu paldies visiem, kas apmeklēja šo pasākumu un ceram, ka arī nākotnē League of Legends pasākumu apmeklētība nekritīsies! Tāpat arī vēlreiz sveicam Team Botsmanis ar godam nopelnīto čempiona titulu savā ceļā nezaudējot nevienu spēli!

 

Atgādinam, ka League of Legends pasākumi pie mums notiek katru mēnesi, tā kā atliek vien sekot līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām nākošo GOEXANIMO rīkoto League of Legends turnīru!

 

Tāpat arī atgādinam, ka jaunais klubs strādā arī darba dienās! Droši nāc ciemos pie mums uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation4 vai galda spēles!

 

topmaizez0rkje.jpg

Mūsu klubā ir kategoriski AIZLIEGTS ienest jebkādus ēdienus vai dzērienus, kas nav pirkti mūsu klubā! Šo noteikumu vairākkārtēja pārkāpšana tiks sodīta ar attiecīgās komandas diskvalifikāciju un/vai konkrētās personas izraidīšanu no kluba telpām.