Mar 07 - League of Legends

Monster Energy LoL 5x5 #5 atskats

Pagājušās nedēļas nogalē aizvadījām pirmo 2018. gada League of Legends 5v5 turnīru. Turnīra galvenie sponsori bija Monster Energy, kuri par pārsteigumu bija sagādājuši Monster dzērienu kasti visām komandām, kuras tika ārā no grupām. Papildus visi dalībnieki, kuri apmeklēja klubu saņēma labumiņus no mūsu sponsoriem. Paldies jaudīgajiem Monster Energy!

Paldies visiem spēlētājiem par laiku ievērošanu un savlaicīgu sagatavošanos spēlēm. Novēlam turpmāku spēju uzturēt šādu tempu ;). Prieks redzēt, ka turnīra augšgalu iekaroja visas Baltijas eSporta Līgas komandas. Ķeramies klāt grupām un grupu izspēlēm.

GRUPAS

A grupa:

Komandas un to sastāvi:


A grupā pārliecinošu uzvaru pār visām komandām guva BESL komanda Imantas 5, kura grupās nezaudēja nevienu spēli. Šeit variet aplīkot viņu rezultātus pret komandām Team Coinflip Gaming, Quit Qrying un You need to Carry. Godpilno otro vietu A grupā, arī no BESL ieguva komanda Team Coinflip Gaming, kura uzvarēja You need to Carry un Quit Qrying zaudējot tikai vienu spēli pret Imantas 5. Šīs divas komandas arī tika ārā no A grupas. You need to Carry uzvarēja Quit Qrying iegūstot 3. vietu grupā, bet Quit Qrying tā arī neizdevās gūt uzvaras punktus šajā turnīrā.

 

 

B grupa:

Komandas un to sastāvi:

 

 

B grupā veiksme nebija Cipīšu pusē un uzvaras garšu tā arī viņi nesajuta. Neskatoties uz to komanda bija priecīga un gatava trennēties, lai atgrieztos klubā un gūtu kādu uzvaru nākamreiz. Pārējās komandas katra guva pa divām uzvarām un vienu zaudi. BESL komanda Surreal Gaming sarūpēja upsetu un uzveica komandu BgriandSTORM, kura līdz šim pārliecinoši bija uzvarējusi Keep on Rolling un Cipīšus. Tā kā komandu savstarpējais rezultāts bija vienāds - nācās skatīties kopvērtējumu, cik ātri komandas uzvarēja viena otru. Pēc šīs metodikas ātrākie izrādījās Keep on Rolling, kuri bija uzvarējuši Cipīšus un Surreal Gaming. Otro vietu ieguva Surreal Gaming bet ar pāris minūšu lēnākām uzvarām no grupām tika izslēgti BgriandSTORM.

 

IZSPĒLES

Izspēlēs visas cīņas notika Bo3 formātā. Lai arī cerējām uz visām trīs spēlēm, tomēr to neredzējām. Visas komanda viena otru pieveica ar 2:0 rezultātu. Pusfinālos Imantas 5 uzveica Surreal Gaming un Team Coinflip Gaming uzvarēja Keep on Rolling. Cīņā par trešo vietu Surreal Gaming uzvarēja Keep on Rolling. Visbeidzot lielajā finālā uzvaru guva Imantas 5 uzvarot abas spēles pret Team Coinflip Gaming un nezaudējot nevienu spēli visā turnīrā.

 

 

4 . vietas ieguvēji Keep on Rolling

 

 

3. vietas ieguvēji Surreal Gaming

 

2. vietas ieguvēji Team Coinflip Gaming

 TURNĪRA UZVARĒTĀJI IMANTAS 5!

Nākamais League of Legends turnīrs paradzēts 21. aprīlī TeamBuilder formātā. Precīzāku informāciju gaidiet tuvāk turnīra datumam.

Raksta autors Oskars “junk” Jankovskis