Mar 14 - CS:GO

MSI GOEXANIMO CS:GO 5x5 #9 turnīra atskats

Pagājušajā nedēļas nogalē (10-11.03) veiksmīgi aizvadījām devīto GOEXANIMO Vecrīgas kluba lielo CS:GO 5x5 turnīru, kurš šoreiz norisinājās sadarbībā ar mūsu foršo partneri MSI! Kādas bija spēlētāju domas par aizvadītajām turnīra spēlēm, kuri bija turnīra lielākie pārsteigumi un kura komanda tad beigu beigās kļuva par turnīra čempioniem? Uzzini lasot tālāk!

 

Izziņojot turnīru tā dalībnieku skaita limitu kā jau ierasts bijām nolikuši uz 16 komandām, kas beigās arī tika sasniegts. Šoreiz gan, atšķirība no pagājušā turnīra, pasākums neguva tik lielu atsaucību, lai tā dalībnieku skaits tiktu palielināts uz 24 komandām, taču par to diži nebēdājam, jo esam sapratuši, ka šis pieprasijums svārstās atkarībā no cilvēku iespējam piedalīties turnīros, nevis vienkārši pēkšņas nevēlēšanas spēlēt tik ļoti iemīļoto CS:GO! Sakam lielu paldies visiem, kas piedalijās šajā turnīrā!

 

Turpinot uz priecīgākas nots - šis bija jau trešais turnīrs pēc kārtas, kura ietvaros tā pusfinālistiem un finālistiem bija iespēja ne vien sevi ieraudzīt pasaules slavenās HLTV.org platformas ietvaros, bet arī iegūt tajā sev individuālo spēlētāja profilu, kas daudziem neapšaubāmi ir kā papildus motivācijas lādiņš cīnīties par vietu turnīra labāko četriniekā!

 

Savukārt turnīra formāts bija jau ierastais GOEXANIMO 16 komandu formāts! Pirmajā dienā tika aizvadītas grupas - 16 komandas tika sadalītas 4 grupās pa 4 komandām katrā. Grupas ietvaros 2 labākās komandas pēc Double Elimination Bracket izspēles formāta nodrošināja sev vietu izslēgšanas spēlēs otrajā dienā. Savukārt otrajā dienā 8 labākās turnīra komandas tika ielozētas Single Elimination zarā kurā tās spēlēja pēc Best of 3 izspēlēs formāta.

 

Grupas, kā jau allaž ierasts veidojām pamatā balstoties uz komandas Seed, kas tiek aprēķināts balstoties uz komandā esošo spēlētāju GOEXANIMO Player rank punktiem. Tāpat arī - katras atsevišķās spēles ietvaros komanda ar augstāko Seed varēja izvēlēties tos kluba datorus pie kuriem tā vēlās aizvadīt attiecīgo spēli. Atgādinam, ka GOEXANIMO Player rank punkti tiek piešķirti katram atsevišķajam spēlētājam atkarībā no vietas ko tas ieguvis attiecīgajā turnīrā.

 

Zemāk komentārs no turnīra administratora Gekona par turnīru kopumā un pirmās dienas aizkavi (delay):

“Iesākumā kā jau allaž gribu pateikties visiem tiem spēlētājiem, kas piedalijās šajā turnīrā! Man personīgi šķiet, ka pat neskatoties uz to, ka turnīrā piedalijās 16 komandas (nevis 24), tā kopējais tā saucamais skill level bija augstāks kā jebkad, jo pirms turnīra sākuma praktiski visu grupu ietvaros bija grūti prognozēt to kā tās izvērtīsies! Par šo faktu es esmu neizsakāmi priecīgs, jo šis ir viens no aspektiem kur noteikti kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti! Iespējami, pat varētu apgalvot, ka pašlaik esam savā Latvijas CS:GO scēnas most competitive laikmetā, kurā jebkurš var uzvarēt jebkuru un viss ir iespējams!

 

Tāpat esmu neizsakāmi priecīgs jau kārtējo turnīru pēc kārtas redzēt dažas no komandām tādos pašos vai gandrīz identiskos sastāvaos kā iepriekšējos turnīros! Tas vien liecina par to, ka mūsu komūns attīstās un man personīgi šķiet, ka tajā ļoti liels nopelns ir arī mūsu radītajai Baltijas eSporta Līgai, kuras sasniegšana nu kalpo par nospraustu mērķi lielai daļai spēlētāju! Ļoti ceru, ka šāda veida attīstība turpināsies un iespējami jau pēc kāda laika GOEXANIMO turnīros lielākā daļa dalībnieku būs patiesi komandas, nevis tikai miksi!

 

Runājot par radušos aizkavi turnīra pirmajā dienā (sestdien) - no paša rīta sākoties pirmajām spēlēm tika konstatēts fakts, ka viens no mūsu datoriem ir saplīsis un uz tā nav iespējams spēlēt! Attiecīgi šī iemesla dēļ arī tika patērēts laiks cenšoties to salabot, kas diemžēl neizdevās. Pēcāk, kamēr gaidijām kamēr tiks atvests mūsu rezerves dators, tā vietā pieslēdzām vienu no MSI Gaming portatīvajiem datoriem, kas bija perfekts glābiņš šaj situācijai! Kad atbrauca rezerves dators, viss jau nostājās vecajās sliedēs, taču aizkave jau bija tikusi radīta un tā vilkās līdzi visas dienas garumā, līdz ar ko arī pēdējās komandas savas spēles diemžēl pabeidza īsi pirms pusnakts!”

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, komandu sastāvus, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:

Tāpat arī piedāvājam aplūkot 10 labāko turnīra spēlētāju (pēc kills) statistikas rādītājus no eBot:

Ar pilnu turnīra statistiku iespējams iepazīties ŠEIT! Augšā search logā izvēlamies turnīru "MSI GOEXANIMO CS:GO 5x5 #9" un spiežam search!

 

Grupu spēles

Kā jau tika minēts - 16 komandas tika sadalītas 4 grupās pa 4 komandām katrā. No katras grupas 2 spēcīgākās komandas tika izslēgšanas spēļu kārtā. Kādas tad bija grupas un kuras tad bija tās komandas, kas spēja nodrošināt sev vietu otrās dienas spēlēs uzzināsi lasot tālāk!

 

A Grupas komandas un to sastāvi:

Team SPLY - Emis2, kykaho, UGARR, superhck, hek

FUTSUNAMITAMA - pifs., espiikju, bettergethigh, T0m@SS, Ryoi

CONLIT - msn, keen, wsyg, defry, endicate

KrisZatawit.Net - rAsk, Serex, Darkzzzz, Sylvyrrock, A13XZ0R

Atklāšanas spēles:

  • Team SPLY [9:16] FUTSUNAMITAMA (mirage)*

  • CONLIT [16:8] KrisZatawit.Net (mirage)

*komanda Team SPLY aizvadija šo spēli 4 pret 5, jo spēlētājs hek bija aizgulējies


Otrās kārtas spēles:

  • FUTSUNAMITAMA [8:16] CONLIT (mirage)

  • KrisZatawit.Net [16:11] Team SPLY (inferno)

 

Izšķirošā spēle:

  • FUTSUNAMITAMA [7:16] KrisZatawit.Net (train)

“Grupas spēlēs sākās kā jau ierasts, līdz brīdim, kad 10 minūtes pirms spēles sākuma sapratām, ka heks nav devis nekādu ziņu. Saprotot, ka heka nebūs uz spēli, nolēmām, ka pret FUTSUNAMITAMA spēlēsim 4v5. Spēle bija tuva, taču 4v5 tomēr ir pārāk grūti spēlēt un zaudējām ar rezultātu 9:16.

 

Uzreiz pēc pirmās spēles devāmies ātri ar mašīnu pie hek lai viņu pamodinātu. Veiksmīgi dabūjuši hek devāmies atpakaļ uz GOEXANIMO, lai spēlētu savu otro spēli. Lai gan spēli pret KrisZatawit.Net spēlējām jau 5 cilvēku sastāvā, morāle bija sagrauta jau kopš pirmā spēles un to varēja ļoti labi just arī otrajā, ko arī zaudējām ar rezultātu 11:16.


Lai gan esam bēdīgi par to, ka izkritām jau pirmajā dienā grupās, manuprāt, tas bija pat labi, ka kaut kas tāds notika, jo tas mūs mazliet pamodināja un lika mums domāt par mūsu attieksmi pret komandasbiedriem un organizāciju. Tomēr ceram, ka uz nākamo LAN būsim atpakaļ stiprāki un pilnā sastāvā!“

/Emis2 par Team SPLY neveiksmīgo startu turnīrā/

 

B Grupas komandas un to sastāvi:

maniaX - Feagleyy, hopplo, arthles, Akward, sterige

Jägermasters - natureof[A]wolf, Vulcany, sailansed, NeoNeX, ArmiZ

psyched * nttry.com - kas0, TOMCHH, ShiNii, Yautraiz, cash

Esi Pirmais eSports - Interex, sNeeky, FreakY, Isa, Daze

Atklāšanas spēles:

  • maniaX [16:4] Jägermasters (cache)

  • psyched * nttry.com [20:22] Esi Pirmais eSports (overpass)


Otrās kārtas spēles:

  • maniaX [16:19] Esi Pirmais eSports (inferno)

  • psyched * nttry.com [16:10] Jägermasters (inferno)

 

Izšķirošās spēle:

  • maniaX [16:8] psyched * nttry.com (train)

“Pirms turnīra, jau redzot grupu zināju, ka nebūs viegli un nāksies krietni pacīnīties, lai tiktu ārā no tās, jo visas komandas tajā bija vienlīdzīgas un viss varēja notikt.

 

Pirmā spēle mums bija pret komandu Esi Pirmais eSports kartē overpass. Zinājām, ka sagaidīsim lēnu un ļoti taktisku spēli no viņu puses. Spēli iesākām nepārliecinoši, bet drīz vien spējām saņemties un atguvāmies. Spēle bija ļoti vienlīdzīga un pēc 30 nospēlētiem raundim nonācam pie rezultāta 15:15 līdz ar ko nācās spēlēt overtime. Pēc pirmās puses 1.overtime bijām vadībā ar 18:15 un jau likās, ka spēle ir mums rokās, bet pretinieki parādija raksturu un spēja atgūties, kas arī iespaidoja otro overtime, kura rezultātā Esi Pirmais esports spēja izraut uzvaru ar rezultātu 20:22.

 

Otro spēli pret komandu Jägermasters kartē inferno gan iesākām, gan arī turpinājām ļoti pārliecinošā manierē! Lai gan brīžiem acīmredzami jau sākām pieļaut kļūdas, jo visiem ieslēdzās vēlme skriet pēc fragiem, beigu beigās tomēr savācāmies un noslēdzām karti 16:10.

 

Pēdējā spēlē mums bija pret komandu maniaX kartē train. Zinājām, ka viņiem komandā ir labi šāvēji, līdz ar ko centāmies viņus izsist no sliedēm ar diezgan taktiskas kartes izvēli. Taču šī stratēģija arī beigu beigās izrādijās kā mūsu lielākā problēma, jo nebijām vispār gatavi spēlēt pret tik agresīvu komandu, kas nebaidījās konstanti iet uz dueļiem. Tāpat arī mums spēles laikā manāmi piekliboja komunikācija.

 

Kā komanda mēs turpināsim spēlēt kopā un attīstisimies! Laiks rādīs, kas un kā notiks, taču domāju, ka nebijām pietiekami sagatavojušies, jo pēdējās 2 nedēļas ļoti reti sanāca savākties kopā, bet no tā mēs mācīsimies un sagatavosimies un strādāsim kārtīgāk nākamajiem turnīriem.“

/ShiNii par psyched * nttry.com grupu spēlēm un komandas nākotni/

 

C Grupas komandas un to sastāvi:

wolsung - hyskeee, prelideN, raw, Gekons, outwerk-

SLAVATAR - Kaines, FacE[to]FacE, s1ckfl0w^, r0dz1s, Spicyy

ESCELTIC - SLY, Field9, christian8, ReixL, shockless

MAKONGA - kuL, R0b3n, leakeN, ren, JohansoN

Atklāšanas spēles:

  • wolsung [16:3] SLAVATAR (inferno)

  • ESCELTIC [7:16] MAKONGA (train)


Otrās kārtas spēles:

  • wolsung [16:11] MAKONGA (mirage)

  • ESCELTIC [16:14] SLAVATAR  (cache)

 

Izšķirošās spēle:

  • MAKONGA [16:10] ESCELTIC (mirage)

“Pirms turnīra sākuma man personīgi kā jaunā ESCELTIC sastāva IGL nebija diži lielas ekspektācijas, jo biju sapratis, ka šis turnīrs ir jāuztver kā vienkārši jaunā sastāva pārbaudijums LAN atsmofērā. Kurš spēs performot un kurš nē? Kurš būs emocionāli gatavs grindot spēles līdz uzvarām? Un, protams, kurš būs gatavs arī pēc neveiksmes turnīrā turpināt iesākto! Uz šiem jautājumiem nu atbildes ir rastas.

 

Par pašu turnīru un mūsu performance varu teikt, ka, manuprāt, visi kopā izdarijām cik vien maksimāli daudz varējām ņemot vērā to, ka kopā nespēlējam diez ko ilgi. Visā visumā skaidrs ir tas, ka mūsu vājais punkts ir CT puses, jo allaž to ietvaros mocijāmies, lai uzvarētu raundus un nespējam atrast pareizos setupus kā uzņemt pretinieku uzbrukumus. Vienīgie izņēmumi kad izdevās uzvarēt CT raundus bija atsevišķu spēlētāju highlight cienīgi momenti, taču uz ko tādu patstāvīgi paļauties nevar, lai uzvarētu CT puses!

 

Tāpat arī jāuzsver fakts, ka šis man personīgi bija pirmais turnīrs full time IGL lomā un kopumā esmu gan vienlaikus apmierināts ar savu sniegumu, gan arī motivēts uzlabot savas IGL prasmes, jo redzu, ka noteikti ir kur vēl augt!”

/SLY par ESCELTIC jaunā sastāva pirmo GOEXANIMO turnīru/

 

D Grupas komandas un to sastāvi:

Gde ya? - Dhu, Choice, d3k, desire, softstyleR

Pub Masters - AliNshz, Hutler, GOODmAn, Wanomcha, karlisabc

SkinLordz - Flushed, devour, CaptaiN, LiTERjACK, aksisxd

Enter God Mode - ArT1k, paole, jPhilips, klaudi, Pefdz

Atklāšanas spēles:

  • Gde ya? [2:16] Pub Masters (inferno)

  • SkinLordz [16:6] Enter God Mode (cache)


Otrās kārtas spēles:

  • Pub Masters [16:8] SkinLordz (mirage)

  • Enter God Mode [16:13] Gde ya? (mirage)

 

Izšķirošās spēle:

  • SkinLordz [16:11] Enter God Mode (train)

“Pirmā grupu spēle bija pret komandu Gde ya?. Zinājām, ka pretī ir ļoti pieredzējušu spēlētāji. Spēli uzsākām kartē inferno pa CT side un jau uzreiz pieņēmām lēmumu spēlēt ļoti pasīvi atdodot ribas katru raundu uz A site un arī banānā ļāvām viņiem brīvi spēlēt. Kopumā sanāca ļoti labi noturēt saitus. Labs teamworks mūsu starpā noveda pie tā ka vienā brīdī bijām 12-0 vadībā. Pirmo halfu pabeidzām ar rezultātu 13:2. Zinājam, ka esam krietni priekšā taču atslābt nedrīkst un turpinājām kopā ieņemt katru pozīciju, cenšoties minimizēt 1v1 aim dueļus. Tas arī sanāca un karti pabeidzām ar rezultātu 16:2.

 

Otrajā grupu spēlē zinājām, ka nebūs tik viegli, jo jāspēlē pret SkinLordz kartē mirage. Pirmajā pusē jau atkal izdevās parādīt labu spēli pa CT jau atkal spēlējot pasīvā stilā. Pusi noslēdzām ar rezultātu 10-5. Jutāmies apmierināti, bet zinājām, ka tā bija tikai 1. daļa no visa, kas ir jāizdara. T side spēlējām savu defaulto lēnā stila spēli, gaidījām dažādus pušus no SkinLordz puses, ko arī izdevās sagaidīt. Kopumā viņi spēlēja tieši tādu spēli kādu mēs gribējām lai viņi spēlē, protams, arī mums viss gāja no rokas. Aims visiem bija on point un arī T side diezgan labi nospēlējam, beigās noslēdzot spēli ar uzvaru 16-8.”

/Wanomcha par Pub Masters iegūto pirmo vietu grupās/

 

Izslēgšanas kārtas spēles!

Izslēgšanas spēļu kārtā iekļuva 8 turnīra labākās komandas, kas tika ievietotas Single Elimination zarā, kura ietvaros pilnīgi visas spēles notika pēc Best of 3 formāta!

¼ finālu rezultāti:

  • CONLIT [2:0] SkinLordz (16:4 mirage, 16:11 inferno)

  • Pub Masters [2:0] KrisZatawit.Net (16:8 cache, 16:7 inferno)

  • Esi Pirmais eSports [2:1] MAKONGA (16:10 cbble, 1:16 train, 16:10 inferno)

  • wolsung [2:1] maniaX (16:4 train, 9:16 inferno, 16:5 overpass)

“Izgājām no grupām, kā pirmie, bet zinājām, ka tālāk nebūs tik viegli, jo pretī mums nāca SkinLordz, kas D grupā izgāja kā otrie. Pirms spēles komandā jūtami sākās nedaudz bažas un neparliecinātība par mūsu izredzēm uzvarēt, bet pienākot otrajai dienai, mēs spējām savākties un noturēt to hype, kas bija iegūts pirmajā dienā.

 

Pirmā karte bija mirage. Jau pirms paša sākuma jutu ka visi ir sagatavojušies morāli spēlei un taj pieiet ar 100% atdevi, kas arī pierādijās pirmajā pusē pa CT uzvarot pusi ar rezultātu 12:3. Ar tikpat lielām emocijām devāmies arī otrajā pusē, kur man personīgi šķita, ka mēs nolasijām pretiniekus perfekti, līdz ar ko arī izdevās tur pat gandrīz uzreiz noslēgt spēli ar rezultātu 16:4.

 

Otrā karte bija cache kurā devāmies iekšā motivācijas pilni, taču viss negāja tik gludi kā gribētos, jo SkinLordz spēja parādīt pietiekami labu spēli šajā kartē. Pirmo pusi uzsākām pa CT, kur spējām paņemt veselus 10 raundus, kas bija pašiem likās ļoti labi, taču nedrīkstējam atslābt un pats galvenais bija noturēt komandu uz līdzšinēji augstā hype viļņa, lai varētu arī šo karti pabeigt. Otrajā pusē mūsu pusē sākas manāma panika, kā rezultātā tika atdoti daudz raundi, kurus bija jāņem, taču tāpat arī SkinLordz nereti atdeva mums raundus, kas viņiem pašiem bija jāņem. Problēma bija tajā, ka mēs vienkārši nespējam arī nostabilizēt savu ekonomiku. Pie rezultāta 11:11 pateicoties mūsu spēlētāju meistarībai un nedaudz veiksmei izdevās paņemt deagle raundu kā rezultātā izdevās salauzt pretinieku ekonomiku. Pēcāk viss ko atlika darīt bija nospēlēt uzmanīgi un ar galvu, ko arī izdevās izdarīt un spēli noslēdzam ar sev labvelīgu rezultātu 16:11.

Paldies SkinLordz par interesanto un saspringto ¼ fināla spēli!”

/msn par CONLIT gūto uzvaru ¼ finālā pār SkinLordz/

 

½ finālu spēles:

CONLIT vs Pub Masters

Pirmā pusfināla ietvaros tikās komandas CONLIT un Pub Masters. Lai šajā duelī noskaidrotu uzvarētāju bija nepieciešamas visas trīs kartes, kas visas tika aizvadītas visnotaļ saspringtā un interesantā gaisotnē!

“Sākot šo spēli pret CONLIT mēs uzreiz sapratām, ka tā būs vissmagākā visā šajā turnīrā. Pirms tam skatījāmies kā viņi spēlēja iepriekšējos mačus, centāmies analizēt ko varējām. Lielu lomu spēlēja veto, jo mēs vispār kopā nebijām spēlējuši nestandarta kartes (train, cbble, overpass, nuke utt).


Pirmajā kartē mirage uzsākām pa CT un centāmies spēlēt savu lēnā, pasīvā stila spēli, bet CONLIT mūs vienkārši out-aimoja gandrīz jebkurā aim duēlī. Viņi spēlēja ļoti ātri un pārliecinoši, kas mums nepatika. Tikai pirmā halfa beigās sapratām kā pret viņiem jāspēlē, bet bija jau par vēlu, jo bijām atdevuši jau 10 raundus. Apmainoties pusēm arī centāmies spēlēt to pašu lēno spēles stilu uz entrijiem, bet CONLIT bija uz tāda viļņa, ka mirage vairs viņus nevarējām apturēt un nācās piekāpties ar rezultātu 5-16.

 

Otro karti cache mēs uzsākām ļoti labi. Šoreiz bija mūsu dominance T side! No mirage mācījāmies no savām kļūdām un ar Hutleru abi kopā sākām callot ātros raundus pateicoties kuriem šoreiz mēs tikām uz šī viļņa, kad lidoja viss kam bija jālido! Halfu pabeidzām ar rezultātu 11-4. Jutāmies ļoti labi, taču apmainoties pusēm pa CT zaudējam pistoles un pāris sekojošos raundus, taču par brīnumu tas mūs nesalauza. Pēcāk veicām pāris nestandarta playus CT side, ko viņi galīgi negaidija līdz ar ko arī noslēdzām karti ar rezultātu 16-10.


Trešajā kartē inferno jau no paša sākuma jutām, ka šī ir mūsu karte! Mūsu emocionālais pacēlums no cache turpinājās arī šeit. Spēlējām kā ļoti laba koordinēta komanda un neviens neatpalika fragu ziņā, kaut arī esam parasts miks. T side noslēdzām ar 11-4. Jutāmies ļoti apmierināti ar savu spēli, cerējām ātri noslēgt pusfinālu, bet tas īsti nesanāca. Mūsu pasīvā spēle, kuru pielietojām grupās pret CONLIT vienkārši nestrādāja. Raundiem ejot centāmies kaut ko pamainīt un arī raundu pa raundam smagi virzijāmies uz priekšu, bet pienāca ļoti smags moments, kad pie rezultāta 14-14 mums esot pa CT palikām tikai ar pistolēm pret viņu full buy. Tajā momentā visu sejās bija redzams izmisum. Pirms šī raunda paņēmām taktisko pauzi un teicām viens otram, ka mēs vēl uz mājam netaisamies braukt un šis ir ņemams raunds! Beigās mēs to raundu uzvarējām nezaudējot nevienu spēlētāju. Uz emocionālā pacēluma arī noslēdzām beigās karti ar 16-14 uzvaru!”

/Wanomcha par pusfināla uzvaru pār komandu CONLIT/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

 

wolsung vs Esi Pirmais eSports

Arī otrs pusfināla duelis starp komandām wolsung un Esi Pirmais eSports bija ļoti interesants, jo tā uzvarētāja noskaidrošanai arī bija nepieciešamas visas trīs kartes!

“Pusfinālā tikāmies ar Esi Pirmais eSports. Turnīra gaitā bijām viņiem uzmetuši aci un aptuveni zinājām  ko no viņiem sagaidīt. Zinājām, ka viņi būs ļoti skaļi, to ka spēlēs gudrāk, taktiskāk nekā citas turnīra komandas. Neatkarīgi no tā tāpat bijām pārliecināti par savu pieredzi un prasmēm, līdz ar to sajūta, ka uzvarēsim ne uz mirkli nepameta mūsu prātus!

 

Pirmajā kartē overpass puiši mūs pārsteidza ar savu sniegumu. It kā gaidījām to, ko viņi darīja, bet tomēr nespējām to apturēt. Pirmajā pusē pa CT paņēmām vien 2 raundus pabeidzot halfu ar 2-13. Apmainoties pusēm gan šķita, ka iespējami vēl spēli saglābsim, bet Esi Pirmais eSports parādija raksturu un spēja to noslēgt ar rezultātu 9-16.

 

Galvas gan nokāruši nebijām, jo zinājām, ka nākamās divas kartes ir train un mirage, kuras ne vien nav spēcīgas kartes komandas Esi Pirmais eSports, bet gan arī kurās tādai mix-komandai kā mums ir daudz vairāk iespēju izpausties nekā tāda takstiskā kartē kā overpass. Tad nu ejot iekšā atlikušajās divās kartēs joprojām zinājām, ka mēs uzvarēsim šo Bo3 dueli. Abās šajās kartēs varēja just, ka pretinieks ir nedaudz apmaldijies un nezin ko darīt tik līdz mums pašiem bija vairāk sajēgas ko mēs paši daram un kā uzvarēt šīs kartes. Tād nu beigu beigās noslēdzām train ar rezultātu 16-7 un mirage ar rezultātu 16-6, bet nu visu cieņu pretinieku komandai par parādīto spēli!

 

Pats personīgi vēlos atvainoties pretinieku komandai, jo izrādās kāds pie mana datora kamer pats biju prom bija uzlicis nedaudz aizskarošu bind par kuru man nebija ne jausmas līdz pat finālam. Tas nebija mans binds un atvainojos pretinieku komandai par radušos pārpratumu!

 

Kopumā esmu ļoti priecīgs, ka šie puiši aug un ar katru turnīru var redzēt ievērojamu progresu. Novēlu veiksmi viņiem arī turpmāk!”

/raw par pusfinālu pret komandu Esi Pirmais eSports/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

 

Lielais fināls: wolsung vs Pub Masters

Lielajā finālā šoreiz tikās komandas wolsung un Pub Masters! Lai gan visa turnīra gaitā komanda Pub Masters rādija apbrīnojamu komandas spēli un raksturu pacīnīties pret jebkuru komandu, wolsung tomēr arī šī turnīra izskaņā izrādijās galvas tiesu pārāki par savu fināla pretinieku. Divu karšu ietvaros komanda wolsung svinēja uzvaru ar 16:11 kartē mirage un 16:7 kartē inferno tādējādi kļūstot par MSI GOEXANIMO CS:GO 5x5 #9 turnīra čempioniem!

“Pirmo reizi GOEXANIMO turnīrā piedalijās tik daudz labas komandas, kas ļoti priecē un parāda to, ka CS:GO līmenis Latvijā aug un attīstās. Šo noteikti apstiprina fakts, ka tāda komanda kā Team SPLY pat nespēja tikt ārā no grupām, nemaz nerunājot par komandu SkinLordz, kas izkrita no turnīra jau pirmajā play-off kārtā. Tāpat arī, ja pareizi atceros, tad līdz šim vēl nevienā turnīrā nebiju zaudējis vairāk par vienu karti, bet šajā zaudējām veselas divas. Vislielākais prieks man personīgi ir par komandu Esi Pirmais eSports, kuri pagājušajā turnīrā izšķirošajā ¼ fināla spēlē piekāpās komandai Team SPLY, bet šoreiz tika līdz pat pusfinālam un parādija arī ļoti labu spēli pret mums!

 

Kā jau ierasts gribu pateikties GOEXANIMO par kārtējo lieliski noorganizēto pasākumu un, protams, saviem komandas biedriem par kārtējo un noteikti ne pēdējo uzvarēto GOEXANIMO turnīru!”

/hyskeee par kopumā aizvadīto turnīru/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

 

Turnīra MVP godu šoreiz GOEXANIMO dod komandas wolsung spēlētājam prelideN, kurš ne vien aizvadija kopumā izcilu turnīru (vidēji 21,7 fragi kartē un K/D ratio 1.48), bet gan arī bija komandas līderis statos pusfināla un fināla ietvaros (K/D difference +54 un HLTV.org ratings 1.55) tādējādi aizvedot savu komandu līdz pelnītai uzvarai!

 

MSI GOEXANIMO CS:GO 5x5 #9 rezultāti:

  • 1.vieta - wolsung (hyskeee, prelideN, Gekons, raw, outwerk-) - 400 EUR + balvas no MSI

  • 2.vieta - Pub Masters (AliNshz, Hutler, GOODmAn, Wanomcha, karlisabc) - 250 EUR

  • 3-4.vieta - CONLIT (msn, keen, wsyg, defry, endicate) - 125 EUR

  • 3-4.vieta - Esi Pirmais eSports (Interex, sNeeky, FreakY, Isa, Daze) - 125 EUR

 

Turnīra čempioni - wolsung (hyskeee, Gekons, raw, outwerk-, prelideN)

 

Otrās vietas ieguvēji - Pub Masters (AliNshz, karlisabc, GOODmAn, Wanomcha, Hutler)

 

Apsveicam komandu wolsung ar kārtējo izcili aizvadīto turnīru un vēlreiz sakam lielu paldies visām 16 komandām, kas piedalijās šajā turnīrā! Seko līdzi jaunumiem, jo jau pavisam drīz izziņosim nākošo GOEXANIMO kluba CS:GO 2 pret 2 pasākumu!