Aug 15 - NBA 2K old

NBA 2k17 #2 turnīra atskats!

Pagājušo piektdien (11.08) pie mums GOEXANIMO klubā notika jau otrais NBA 2k17 turnīrs uz PlayStation4, kas šoreiz pulcēja kvēlākos basketbola spēles fanus 10 cilvēku sastāvā. Atšķirībā no pagājušās rezies, šoreiz izvēloties komandas tika izmantota Ban/Ban/Pick/Pick sistēma.

 

Interesants ir fakts, ka komanda Goldensteitas Warriors tika izbanota pilnīgi visās spēlēs, kā rezultātā parādījās vairākas citas interesantas komandas un turnīrs kļuva vēl interesantāks! Liels vairums spēļu bija patiešām saspringtas un lai tajās noteiktu uzvarētāju bija nepieciešami gan papildlaiki, gan arī varonīgi trāpīti grozi pēdējās spēlēs sekundēs!

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:

 

Arī šoreiz, jau otro reizi pēc kārtas, playoffs tikās spēlētāji Gaismalis un Ferelli, tikai šoreiz jau pusfinālā. Uzvaru, ar rezultātu 70:57, svinēja Ferelli ar komandu Washington Wizards apspēlējot Gaismali, kurš bija izvēlējies Houston Rockets komandu.

 

Savukārt otra pusfināla ietvaros tikās turnīra jaunpienācēji TAKO un Dima. Šajā duelī uzvaru svinēja TAKO (LA Clippers) kurš apspēlēja savu pretinieku Dima (San Antonio Spurs) ar rezultātu 55:41.

 

Lielajā fināla spēlē par GOEXANIMO NBA2k17 #2 čempiona titulu tikās TAKO (LA Clippers) un Ferelli (Washington Wizards). Spraigā ciņā šoreiz virsroku guva Ferelli, kurš ar rezultātu 73:62 apspēlēja savu sāncensi TAKO!

 

20840091_1258226914305438_1714379950_o.jpg

Turnīra finālisti - TAKO un Ferelli

 

visi.jpg

Visu turnīra dalībnieku kopbilde!

 

Sakam lielu paldies visiem, kas piedalijās šajā turnīra un vēlreiz apsveicam turnīra uzvarētāju Ferelli! Seko līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām informāciju par nākošajiem PlayStation4 pasākumiem GOEXANIMO klubā!

 

Atgādinam, ka jaunais klubs strādā arī darba dienās. Droši nāc ciemos pie mums iestiprināties vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation4 vai galda spēles!

 

topmaizez0rkje.jpg

 

Tāpat arī vēlamies vēlreiz uzsvērt uz to, ka mūsu klubā ir kategoriski AIZLIEGTS ienest jebkādus ēdienus vai dzērienus, kas nav pirkti mūsu klubā! Šo noteikumu vairākkārtēja pārkāpšana tiks sodīta ar attiecīgās komandas diskvalifikāciju un/vai konkrētās personas izraidīšanu no kluba telpām.