Jan 31 - GOEXANIMO

Pirmais GOEXANIMO Dungeons & Dragons pasākums!

Daudz esi dzirdējis par tādu pasaulslavenu galda spēli kā Dungeons & Dragons, taču līdz šim nav bijusi izdevība to uzspēlēt pašam? Šī ir Tava lielā iespēja!


Ar lielu prieku paziņojam, ka sestdien, 17.februārī GOEXANIMO kluba telpās notiks pirmais Dungeons & Dragons pasākums, kurā piedalīties aicināti gan jau pieredzējuši šīs spēles spēlētāji, gan arī tādi, kam iespējami šī spēle ir kas jauns!

 

Īsumā par to, kas ir Dungeons & Dragons:

“Dungeons & Dragons ir galda spēle, ko parasti spēlē 4-6 cilvēki izmantojot papīru, zīmuli, spēles kauliņus un, pats galvenais, savu iztēli! Spēle dod iespēju tās spēlētājiem doties piedzīvojumos, kauties ar orkiem, izglābt princesi, apzagt pūķi, kā arī vēl tūkstošiem citu iespēju, kuras aprobežo tikai spēlētāju iztēle. Piedzījumus spēles laikā vada spēles vadītajs, kurš tiek saukts par Dungeon Master (DM). Viņa uzdevums ir ne vien aprakstīt visu, ko redz spēlētāji, bet arī vadīt ne-spēlētāja tēlus. Tāpat arī DM darbojās kā spēles tiesnesis gadījumos, kad spēles noteikumi nenosedz kādu no trakajām idejām, kuras ienāk prātā spēlētājam.

Pasākuma norises grafiks:

  • 11:00-14:00 - character creation + Q&A - visi kopā taisīsim characters, runāsim par spēli un tās noteikumiem kā arī varēs pieteikties uz spēli kura sāksies 14:00!

  • 14:00-18:00 - viena vai vairākas apmeklētāju spēles (atkarīgs no spēlētāju daudzuma) - Neuztraucies, viss, kas ir nepieciešams, jau būs sagatavots! Viss, kas spēlētājiem jāņem līdzi, ir labs garstāvoklis un interesantas idejas! Ja Tev jau iepriekš ir izveidots savs character, droši vari ņemt to līdzi!

  • 18:30-... - pasākuma vadītāju spēle - pasākuma noslēgumā aizvadīsim arī savstarpējo pasākuma vadītāju spēli, lai Jums ir nevien iespēja paskatīties, kā šo spēli spēle pieredzējuši spēlētāji, bet gan arī iespējami smelties idejas savā nākošajām spēlem!

 

Pieteikties šim pasākumam vari gan internetā aizpildot anketu, gan arī uz vietas pasākuma dienā. Brīdinam, ka, ja esi pieteicies uz spēli, tad uz to jāierodās laicīgi un spēles galdu pamest drīksti tikai tad, kad spēle noslēgusies!

 

 

Raksta autors: @GekonsCS