Jul 22 - PUBG Mobile

PUBGM #3 TURNĪRA REZULTĀTI UN NOTIKUMI

PUBG MOBILE SOLO TPP/FPP turnīra uzvarētājs - PAPAELV1S

 

Uzvarot šo turnīru PAPAELV1S ieguva 50 eiro lielu naudas balvu un titulu “Latvijas labākais solo player”

 

Katru maču nebija skaidrs, kurš ir turnīra līderis un, kurš ir “Latvijas labākais solo player”, jo turnīrs mūs pārsteidza nesagatavotus ar interesantiem notikumiem un pavērsieniem. Taču turnīra izskaņā PAPAELV1S pierādīja, ka ir gatavs nepadoties pēc diviem nesekmīgiem startiem un līdz ar to viņš kļuva par trīskārtējo čempionu Goexanimo rīkotajos PUBG MOBILE turnīros!

Visu spēlētāju rezultātus ir iespējams aplūkot: ŠEIT


TURNĪRA GAITĀ NOTIKA ĻOTI NEPATĪKAMS PAVĒRSIENS


Balstoties uz 20. jūlija notikumiem, Goexanimo rīkotajā turnīrā - PUBG MOBILE SOLO TPP/FPP, mēs vēlamies jums paziņot, ka spēlētājam ar nickname “SSQEdward” un in-game ID “5251856946” tiek liegta piekļuve jebkuram Goexanimo rīkotajam turnīram. Sakarā ar to, ka spēlētājs “SSQEdward” pārbaudes laikā pats atklāja, ka no viņa profila spēlēja cits spēlētājs (kas iepriekš ir sodīts par nelegālu failu izmantošanu un turnīru noteikumu neievērošanu), nevis viņš pats.

Sava personīgā profila nodošana citai personai turnīra laikā ir stingri aizliegta, kā arī nepatiesas liecības sniegšana un uzdošanās par citu personu.

Lai veicinātu godīgu turnīru norisi, Goexanimo komanda aicina - ievērojam noteikumus un cienam spēlētājus, lai veiksmīgi veicinātu turnīra norisi un esporta izaugsmi Latvijā!

Goexanimo komanda arī vēlas atvainoties visiem spēlētājiem par sagādātajām neērtībām, kas radās šī turnīra norises laikā dēļ šī spēlētāja!

Paldies visiem par piedalīšanos turnīrā. Visi jaunumi un aktualitātes mūsu soc.tīklos un Goexanimo mājaslapā! #FAIRPLAY