Apr 18 - CS:GO

Samsung GOEXANIMO CS:GO 5x5 #10 turnīra atskats

Pagājušajā nedēļas nogalē, no 14 līdz 15. aprīlim, GOEXANIMO klubā aizvadījām nu jau desmito Vecrīgas kluba lielo CS:GO 5x5 turnīru, kurš šoreiz norisinājās sadarbībā ar mūsu jauko partneri kompāniju Samsung! Kādas bija spēlētāju domas par aizvadītajām turnīra spēlēm, kuri bija turnīra lielākie pārsteigumi un kura komanda tad beigu beigās kļuva par turnīra čempioniem? Uzzini lasot tālāk!

 

Izziņojot turnīru tā dalībnieku skaita limitu kā jau ierasts bijām nolikuši uz 16 komandām, kas beigu beigās diemžēl netika sasniegts! Lai gan vēl dienu pirms turnīra tam bija pieteikušās 15 komandas, jau pēdējā reģistrācijas dienā dažādu iemeslu vadītas dalību turnīrā atcēla veselas 2 komandas, kas beigu beigās kopējo komandu skaitu samazināja vien uz 13 komandām!

 

Šī zemā pieprasījuma dēļ esam izlēmuši nedaudz iepauzēt ar klubā notiekošajiem CS:GO turnīriem, jo lai gan pateicoties Baltijas eSporta Līgai šķietami reālo komandu skaits mūsu komūnā aug, kopējā spēlētāju vēlme piedalīties turnīros acīmredzami pakāpeniski krītās. Tā vien šķiet, ka ir nepieciešams neliels laika periods, kurā šādu turnīru vienkārši nav, lai cilvēki atkal pēc tiem sailgotos un rastos arvien jauna vēlme sacensties un pierādīt sevi!

 

Turpinot uz nedaudz priecīgākas nots - šis bija jau ceturtais turnīrs pēc kārtas, kura ietvaros tā pusfinālistiem un finālistiem bija iespēja ne vien sevi ieraudzīt pasaules slavenās HLTV.org platformas ietvaros, bet arī iegūt tajā sev individuālo spēlētāja profilu, kas daudziem neapšaubāmi ir kā papildus motivācijas lādiņš cīnīties par vietu turnīra labāko četriniekā!

 

Savukārt turnīra formāts šoreiz bija jau ierastais GOEXANIMO 5x5 turnīru 16 komandu formāts, taču ar 3 freeslots jeb brīvām vietām. Attiecīgi pirmajā turnīra dienā 13 komandas tika sadalītas 4 grupās, kur vienā no tām bija 4 komandas, savukārt atlikušajās trīs grupās - pa 3 komandām katrā. Trīs komandu grupās komanda ar augstāko seed numuru saņēma HIGH SEED jeb iespēju izlaist pirmo grupu turnīra spēļu kārtu. No katras grupas kā jau ierasts pēc Double Elimination Bracket Bo1 formāta uz izslēgšanas kārtas spēlēm nokļuva 2 labākās komandas. Attiecīgi otrajā diena 8 labākās turnīra komandas tika ielozētas Single Elimination zarā, kurā tās spēlēja pēc Best of 3 izspēlēs formāta.

 

Grupas, kā jau allaž ierasts veidojām pamatā balstoties uz komandas Seed, kas tiek aprēķināts balstoties uz komandā esošo spēlētāju GOEXANIMO Player rank punktiem. GOEXANIMO Player rank punkti tiek piešķirti katram atsevišķajam spēlētājam par sasniegumiem iepriekšējos CS:GO 5x5 turnīros.

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, komandu sastāvus, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:

 

Tāpat arī piedāvājam aplūkot 10 labāko turnīra spēlētāju (pēc kills) statistikas rādītājus no eBot:

Ar pilnu turnīra statistiku iespējams iepazīties ŠEIT! Augšā search logā izvēlamies turnīru "Samsung GOEXANIMO CS:GO 5x5 #10" un spiežam search!

 

Grupu spēles

Kā jau tika minēts - 13 komandas tika sadalītas 4 grupās, kur vienā bija 4 komandas, savukārt atlikušajās trīs grupās pa 3 komandām. No katras grupas 2 spēcīgākās komandas tika izslēgšanas spēļu kārtā. Kādas tad bija grupas un kuras tad bija tās komandas, kas spēja nodrošināt sev vietu otrās dienas spēlēs uzzināsi lasot tālāk!

 

A Grupas komandas un to sastāvi:

CONLIT - keen, msn, aksisxd, hopplo, Zvede

no respect - klaudi, beffiz, kentmoris, sweetyzZz, kembii

Acenda - Dhu, d3k, TOMCHH, Yautraiz, flexhy

TAETLĒD - rAsk, isa, bely, sL, tees_

Atklāšanas spēles:

  • CONLIT [14:16] no respect (mirage)

  • Acenda [16:13] TAETLĒD (overpass)


Otrās kārtas spēles:

  • no respect [14:16] Acenda (mirage)

  • TAETLĒD [16:14] CONLIT (mirage)

 

Izšķirošā spēle:

  • no respect [12:16] TAETLĒD (inferno)

 

“Ieraugot grupas komandas zinājām, ka šī nebūs pastaiga parkā un vajadzēs kārtīgi iespringt, lai sevi pierādītu, jo visas komandas uz turnīru brauca tikai ar vienu mērķi - uzvarēt un iziet ārā no grupām kā pirmie, lai playoffs uzreiz nav jāspēlē pret wolsung. Tāds bija arī mūsu mērķis.

Pirmā spēle bija pret TEALTĒD. Pār pārsteigumu man, viņi izvēlējas spēlēt overpass. Zinu kā jāspēlē šī karte, līdz ar ko bijām ļoti pārliecināti par savām spējām. Par spīti tam, ka šī bija pirmā spēle, un mums parasti pēc tradīcijas pirmajās spēlēs iet ļoti grūti, spējām kārtīgi izvirzīties vadībā ar 7-1 jau pašā sākumā. Taču pretinieki nepadevās un sāka spēlēt pasīvāk, sagaidot mūs kļūdamies un tādā veidā salaužot mums ekonomiku, kas viņiem ļāva iekrāt pāris raundus. Beigās tāpat noslēdzām halfu ar uzvaru. Nonākot T pusē sākums nebija tik gluds kā bija cerēts un nācās nedaudz iespringt. Ejot kopā saitos, nebija insta treidi, kas apgrūtināja mūsu izredzes uzvarēt raundus, taču beigu beigās tomēr izdevās atkost viņu spēles stilu un to veiksmīgi izmantot savā labā. Uzvarējām ar 16-13.

Otrā spēle bija pret no respect kartē mirage. Spēli uzsākām T side kā iedzinēji ar rezultātu 0-5. Katru reizi kad tikām līdz saitam viņi mūs pieņēma ļoti labi un mēs jau atkal feilojām ar insta treidiem. Gājām solo, nespējam atrast pirmo entry, līdz ar ko raundus paņemt bija ļoti grūti! Taču man bija plāns pie kā arī pieturējos un komanda man uzticējāsm. Beigās noslēdzām halfu ar 8-7 mums par labu. CT pusi arī uzsākām ar zaudētam pistolēm un pirmo buy raundu, kas veidoja jau tādu kā nedrošības sajūtu un neļāva mums spēlēt brīvāk. Pie rezultāt 9-14 beidzot saņemāmies un uzvarējam visus atlikušos raundus beigās svinot uzvaru ar 16-14! Tas bija kārtīgs comeback, katrs spēlētājs spēja sakoncentrēties un nospēlēt savā pozīcijā maksimāli labi visus atlikušos spēles raundus, līdz ar ko arī rezultāts - uzvara!“

/Dhu par Acenda veiksmīgo turnīra sākumu un pirmo vietu grupās/



B Grupas komandas un to sastāvi:

*aesthetic - Choice, miiF, softstyleR, karlisabc, arthles

Pub Masters - Hutler, GOODmAn, Wanomcha, desire, LAFKA

Falcon E-Sports - AliNshz, ShiNii, Skeeezy, rocuJ, sterige

*HIGH SEED

Atklāšanas spēle:

  • Pub Masters [16:7] Falcon E-Sports (inferno)


Otrās kārtas spēles:

  • aesthetic [3:16] Pub Masters (cache)

 

Izšķirošās spēle:

  • aesthetic [16:8] Falcon E-Sports (nuke)

 

“Pirmajā grupas spelē tikāmies ar komandu Falcon E-Sports, kuras sastāvā bija AliNshz, kurš ir bijušais Pub Masters mixa spēlētājs un ar kuru pagājušajā turnīrā kopā sasniedzām augsto 2.vietu! Veto rezultātā nonācām līdz kartei inferno, kuru pēc uzvarēta nažu raunda uzsākām CT pusē. Jau no pašiem pirmajiem raundiem uzspiedām pretiniekam savu dominanto spēles stilu neļaujot viņiem brīvi kustēties pa karti. Mūsu aizsardzība bija gandrīz vai perfekta un Falcon E-Sports puiši nespēja to salauzt. Pirmo pusi pabeidzām ar rezultātu 12-3 mūsu labā! Pēc pušu maiņas Falcon E-Sports izdevās paņemt pirmos 4 raundus nedaudz pievelktot rezultātu atpakaļ līdz 12-7. Tajā mirklī sapratām, ka tā vairs nevar turpināt spēlēt un kaut kas ir jāmaina. Pēc Wanomcha nokālota eco raunda paņemšanas, kurā izdevās norašot pretiniekus, viss sāka iet kā no rokas. Raunds pēc raunda un spēlē uzvarēta ar 16-7!

 

Otrajā spēlē tikāmies ar aesthetic, kuras ietvaros jau atkal nācās spēlēt pret spēlētaju ar kuru kopā iepriekš ieguvām 2.vietu pagājušajā turnīrā - karlisabc! Pēc karšu veto nonācām pie kartes cache. Apzinoties, ka šī spēle noteikti būs grūtāka nekā iepriekšējā mēs izlēmām netaisīt to, ko iepriekš bijām izdomājuši T pistoļu raundā, bet tā vietā cerējām pretiniekus pārsteigt izdarot ko negaidītu, taču šis lēmums mūs pašus iegāza, jo pistoles atdevās nedabonot nevienu killu! Lai gan tajā mirklī uzreiz sākām domāt, ka iespējami šī būs tā spēle ko zaudēsim, uzreiz izdevās paņemt nākošo force buy raundu, pēc kura vienkārši viss ko darijām sāka izdoties un raundi sāka nākt paši no sevis tā teikt. Ik pa laikam arī izdevās resetot pretinieku ekonomiku, kas mums palīdzēja paņemt pirmo pusi ar rezultātu 12-3. Apmainoties pusēm turpinājam savu dominanci un pēdējā raundā pie rezultāta 15-3 GOODmAn ar izcilu 1v2 clutch noslēdza spēli ar uzvaru!“

/Hutler par Pub Masters 1.vietu grupās/

 

C Grupas komandas un to sastāvi:

*Team SPLY - Emis2, kykaho, UGARR, hek, R0b3n

Esi Pirmais eSports - Interex, Daze, FreakY, endicate, sylvyrrock

taarpiReunited - Akward,

*HIGH SEED

Atklāšanas spēles:

  • Esi Pirmais eSports [16:2] taarpiReunited (overpass)


Otrās kārtas spēles:

  • Team SPLY [16:11] Esi Pirmais eSports (inferno)

 

Izšķirošās spēle:

  • Esi Pirmais eSports [16:10] taarpiReunited (nuke)

 

“Pāris dienas pirms turnīra uzzinājām, ka superhck spēlēs ar komandu ESCELTIC. Izdomājām, ka viņa vietā izmantosim R0b3n kā stand-in, kas bija labākais spēlētājs ko varējām dabūt. Pienāca turnīra diena un grupās pretī stājās Esi Pirmais eSports. Pēc karšu veto nonācām līdz inferno, kas ir diezgan ierasta un jau iespēlēta karte mums. Ņemot vērā, ka Esi Pirmais eSports nesen bija izmaiņas sastāvā, mēs zinājām, ka T puse viņiem noteikti vēl nav tik ļoti atstrādāta kā agrāk ar iepriekšējo sastāvu.

 

Spēli sākām T pusē ļoti nepārliecinoši zaudējot pirmos 6 raundus. Pēc tam sapratām, ka jāsaņemas un uzvarējām 4 no nākošajiem pieciem raundiem, nonākot pie rezultāta 4-7. Pēcāk gan bija sajūta, ka vairs nekas neizdodas līdz ar ko pusi tā arī pabeidzām vien ar 5-10 Esi Pirmais eSports par labu. Apmainoties pusēm piepildijās tas ko iepriekš paredzējām - pretinieku T puse bija manāmi vājāka kā agrāk un tas bija uzreiz pamanāms. Uzvarējam pirmos 4 raundus, tad vienu zaudējam, bet pēcāk jau atkal turpinājam uzvarēt raundus vienu pēc otra. Šķietami, ka lūzuma punkts pretiniekam bija otrās puses 6.raundā, kad ar mazliet veiksmīgu situāciju man izdevās uzvarēt 1v3 clutch un arī sagraut pretinieku ekonomiku un morāli. Tā arī beigās finišējam spēli ar 16-11 uzvaru!”

/Emis2 par spēli pret Esi Pirmais eSports un komandas sastāvu/



D Grupas komandas un to sastāvi:

*wolsung - hykseee, YEKINDAR, krii, Gekons, raw

ESCELTIC - LuCiann, SLY, ReixL, superhck, shockless

The Rejects - CarryMeBabY, Field9, Logans, ZEPRII, Limbazu_Piens

Atklāšanas spēles:

  • ESCELTIC [16:6] The Rejects (cbble)


Otrās kārtas spēles:

  • wolsung [16:13] ESCELTIC (mirage)

 

Izšķirošās spēle:

  • ESCELTIC [16:5] The Rejects (inferno)

 

“Ejot iekša pirmajā spēlē pret komandu The Rejects mēs zinājām, kas ir jāizdara un principā baigi neiespringām. Spēles gaitā visiem šaušana gāja kā no rokas un nebija nekādu problēmu. Vienīgie roundi ko atdevām bija nelielu neuzmanības kļudu un neveiksmes dēļ, bet kopumā pārliecinoša uzvar ar 16-6!

 

Pēc pārliecinošas uzvaras pirmajā spēlē mēs zinājām, ka nākamā spēle pret wolsung nebūs tik viegla, tapēc pietaupijām savu hype un iegājām spēle svaigi. Pēc smaga sākuma ar rezultātu 0-6 beidzot sanāca vinēt roundus pa T side pateicoties labai komunikācijai un veiksmīgiem clutch roundiem. Tāpat arī sakot ņemt roundus man pašam pavēras parliecība par savu AWP un jutu, ka tas, ka pretī ir daži no labākajiem Latvijas spēlētājiem mani vispār neiespaidoja. Tieši pateicoties savam AWP izdevās landot daudz labus shotus un vilkt komandu tuvāk uzvarai. Pirmo pusi pabeidzām ar rezultātu 7-8 pretiniekam par labu. Apmainoties pusēm bijām pārliecināti, ka, ja turpināsim kā līdz šim tad uzvara būs mums rokās! Taču pie rezultāta 12-9, mums par labu, mums tika sagrauta ekonomika un rezultāts jau nonāca līdz 13-13. Tajā mirklī arī pašu kļūdu vadīti zaudējam 3v1 situāciju, kas arī principā mums zaudēja spēli, jo turpmākie raundi bija ar ierobežotiem ieročiem un utility. Beigās tomēr zaudējums 13-16!

 

Neskatoties uz to ka zaudējām komandai wolsung, izšķirošajā spēlē pret The Rejects jau atkal gājam iekšā ar uzvarētāju mentalitāti! Lai gan sākam spēli iedzinējos ar 0-4, mēs ātri vien adaptējāmies viņu spēles stilam un sākam ņemt raundus vienu pēc otra uz to ka viņu individuālie spēlētāji nav tik labi kā mēs un to arī izmantojām sev par labu spēlējot ātrus rush raundus.

 

Tagad kopumā atskatoties uz grupu spēlēm varu teikt, ka, ja mēs vien ar 1 nedēļas sagatavošanos varam nospēlēt tik labi pret wolsung, tad jaunais sastāvs ar LuCiann un superhck noteikti ir tā uzvaras atslēga, kas ESCELTIC bija vajadzīga! Tagad atliek tikai smagi strādāt ieguldot darbu un laiku tajā, lai jau nākošajos GOEXANIMO turnīros un online līgās arī mēs kļūtu par komandu no kuras ir jāuzmanās!”

/SLY par ESCELTIC grupu spēlēm un jauno sastāvu/



Izslēgšanas kārtas spēles!

Izslēgšanas spēļu kārtā iekļuva 8 turnīra labākās komandas, kas tika ievietotas Single Elimination zarā, kura ietvaros pilnīgi visas spēles notika pēc Best of 3 formāta!

¼ finālu rezultāti:

  • Pub Masters [0:2] Esi Pirmais eSports (6:16 train, 10:16 cbble)

  • Team SPLY [2:0] aesthetic (16:10 mirage, 16:11 inferno)

  • Acenda [2:0] ESCELTIC (19:16 inferno, 16:13 cbble)

  • wolsung [2:0] TAETLĒD (16:4 train, 16:12 overpass)

 

“Playoff pirmajā kārtā bija jāspēlē pret komandu ESCELTIC. Zināju, ka būs grūti un vajadzēs daudz pacietības, lai uzvarētu šo Bo3 spēli, jo spēlējām pret reālu komandu nevis mix.

 

Pirmā karte bija inferno. Sākām ļoti pārliecinoši CT side, taču viņi nepadevās un halfu pabeidzām ar minimālu pārsvaru 8-7, kas nebija tas uz ko cerējām sākumā. T side bija ļoti, ļoti saspringts un gāja raunds raundā. Nevienai komandai nebija izteikts pārsvars, taču dēļ mūsu rupjām kļūdām un sliktās komunikācijas, kā arī pretinieku boostiem midā, viņi spēja aizķerties un salauzt ekonomiku, izvirzoties vadībā ar 11-14, kā arī pēcāk nonākt pie matchpoint ar rezultātu 12-15. Tajā mirklī mums bija slikts buys un jutām, ka nebūs labi, taču nepadevāmies un saņemāmies, lai spēlētu līdz galam! Tajā mirklī biju sapratis kādi ir viņu vājie punkti un to, ko viņi dara katru raundu. Sākām vairāk staigāt kopā mēģinot atrast entrijus un radīt viņiem neizpranti par to kas notiek uz kartes liekot viņiem nepamatoti rotēt, kas arī izdevās. Tā spēlējot izdevās izlīdzināt spēli līdz 15-15. Sākoties papildlaikam jau jutāmies labāk un jutu ka puiši ir saņēmušies! Neko nemainijām tajā kā spēlējām un pat pēc zaudēta pirmā raunda papildlaikā mēs nenobijāmies un turpinājām spēlēt agresīvāk noķerot viņus uz viņu pašu kļūdām kad viņi par daudz pīko. Tāpat arī ātri vien izdevās sodīt viņu spēlētāju kas nopirka BOTgun, kas veicināja mūsu uzvaru halfā un visos nākošajos CT raundos. Beigās svinējam uzvaru ar 19-16!


Otrā mape bija cbble, kas bija viņu picks. Īsti nezināju ko no viņiem gaidīt, domāju, ka būs kautk ādi pārsteigumi taktiskās ziņā. Taču neskatoties uz to, man bija konkrēts plāns kā spēlēt pret viņiem CT sidā un tas arī izdevās. Spēli uzsākām ļoti pārliecinoši, puiši nebaidījās un spēlēja pāspārliecināti, uzvarējām halfu ar 9-6 (rezultātam bija jābūt labākam, taču pretinieki, izmantojot individuālo skilu un mūsu pārpratumus komunikācijā, spēja no bezcerīgām situācijām izklačot un salauzt mums ekonomiku). Apmainoties pusēm pa T side mēģinājām uzspiest savu spēli, kas arī izdevās un izvirzījāmies vadībā ar rezultātu 12-6. Spēlējam tā, lai neļautu pretiniekam justies brīvi uz kartes, taču viņi nepadevās un izlīdzināja rezultātu līdz 13-13. Zināju, ka pretinieki bieži vien dropu atstāj tukšu, jo viņi baidijās un tas pats arī uz A kur viņi vispār nelīda ārā raunda sākumā. To arī sākam izmantot sev par labu! Liku savējiem splitot B. Gājam kopā, treidojām labi un clutchos arī kļūdas nepieļāvām. Izdevās salauzt viņu ekonomiku un svinēt beigās uzvaru ar 16-13.

 

Paldies puišiem par lielisku LAN turnīru un par to, ka uzticējās maniem kāliem visa turnīra garumā! Sajutos tā itkā būtu spēlējuši kopā jau kādu ilgāku laiku, par spīti tam, ka bijām tikai mix. Pretiniekiem tikai uzslavas, vēl nedaudz pietrūka, bet, ja ziedos laiku un paliks kopā, būs arī rezultāti. Un, protams, kā jau ierasts paldies GOEXANIMO par kārtējo forši noorganizēto CS:GO turnīru!”

/Dhu par saspringto ¼ finālā dueli pret ESCELTIC/

 

½ finālu spēles:

Esi Pirmais eSports vs Team SPLY

Pirmā pusfināla ietvaros tikās komandas Esi Pirmais eSports un Team SPLY. Vēsturiski vienmēr kad šīs komandas tikušās to starpā tikuši aizvadīti visnotaļ saspringti un interesanti dueļi, taču šī reize bija izņēmums! Šoreiz ar pārliecinošu 2:0 rezultātu (16:8 overpass, 16:9 mirage) kaujā uzvaru svinēja Team SPLY puiši!

 

“Pusfinālos atkal tikāmies ar Esi Pirmais eSports. Jau uzvara grupās mums deva diezgan lielu pārliecību, ka spēsim uzvarēt arī šoreiz!

 

Pirmā mape bija viņu pickotais overpass, kuru mēs izvēlējamies sākt pa CT. Sākumā viņi spēlēja ļoti agresīvi ar pistolēm pirmajā raundā un nākošajos eco raundos, taču uzreiz kā nonāca līdz gun raundiem tā sāka spēlēt pasīvi. Mēs to ļoti veiksmīgi izmantojām sev par labu, jo spēlējam vienkārši ‘no respect’ stila CS! Protams, arī Interex 0-0-15 pirmajā pusē nepalīdzēja, taču otrajā pusē viņš saņēmās. CT pusi pabeidzām ar rezultātu 13-2. Apmainoties pusēm gribējās spēli ātri pabeigt līdz ar ko gan pistoles, gan arī pārējos raundus spēlējam ļoti ātri. Pistoļu raundu mēs uzvarējam, taču kā defLV otro raundu atdevām tādējādi mazlie paildzinot spēli. Beigu beigās tomēr pabeidzām veiksmīgi ar rezultātu 16-8.

 

Otrā mape bija mūsu pickotais mirage, kurā viņi izvēlējas sākt pa CT. Attiecīgi sākām spēli T pusē, kas mums allaž bijusi diezgan nestabila. Tomēr šoreiz pateicoties tam, ka spēle bija tik tuva, raundus pamīšus ņēma abas komandas, taču beigu beigās kopumā tieši mums izdevās paņemt vairāk un pabeigt pirmo pusi ar rezultātu 9-6. Apmainoties pusēm Esi Pirmais eSports uzreiz izrādija pretestību ar paņemtu pistoļu raundu, taču mums izdevās uzreiz viņus apturēt paņemot force buy. Arī Esi Pirmais eSports 3. raundā taisīja force buy, kuru uzvarēja. Pēc tā viņi uzvarēja vēl vienu raundu, padarot spēles rezultātu 10-9. Taču pēcāk mēs spējām sakrāt pietiekami daudz naudas visam nepieciešamajam un mūsu CT pusi viņi vairs nevarēja salauzt. Spēli uzvarējām 16-9.

Kopumā skatoties uz to, ka šis bija pirmais Esi Pirmais eSports jaunā sastāva turnīrs nebija nemaz tik slikti, taču skaidrs, ka noteikti ir vēl ļoti daudz lietas ko labot!”

/Emis2 par pusfināla uzvaru pār komandu Esi Pirmais eSports/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji no HLTV.org platformas:

 

wolsung vs Acenda

Savukārt otrā pusfināla duelī tikās komandas wolsung un Acenda! Arī šī pusfināla ietvaros labākās komandas noskaidrošanai bija nepieciešamas vien divas kartes un to ietvaros kā jau ierasts komanda wolsung parādija savus muskuļus šoreiz ar rezultātiem 16:11 kartē mirage un 16:2 kartē train apspēlējot Acenda!

 

“Par to kā spēlēt un kā uzvarēt pret Acenda pirms spēles vispār nedomājām. Zinājām, ka esam daudz pieredzējušāki spēlētāji, līdz ar to, zinājām, ka spēli spēsim uzvarēt kā jau ierasts pamatā balstoties uz savu savstarpējo komunikāciju un komandas saspēli neskatoties uz to ka esam pilnīgs mix. Pirmajā kartē mirage Acenda īstenībā izrādija labu pretestību, bet domāju, ka mēs nespēlējām tā kā mums vajadzētu spēlēt. Parādijās nevajadzīgi errori komunikācijā, vairāk spēlējām pa vienam nevis kopā, pie tam, ja pareizi atceros, pirmajā kartē arī zaudējam abas pistoles kā rezultātā arī rezultāts salīdzinoši līdzīgs. Taču beigu beigās kā jau ierasts savācāmies un izdarijām to, kas jāizdara!

 

Otrajā kartē (train) mēs sākām pa T un es personīgi puišus jau atbrīvoju pistoļu raundā kad nopirk udeagle un midā ieliku 4 one-shotus. Puiši noteikti bija morāli sagrauti un vairs nespēja koncentrēties spēlei, tāpēc arī otrās kartes rezultāts bija tik graujošs par labu mums. Bet ja godīgi, otrajā kartē spēlējam ļoti elementāri, visi koncentrējamies uz to kas jāizdara, komunicējam bez liekvārdības un kopumā spēlējam vienkārši kopā netaisot stulbas kļūdas. Tāpēc arī bez problēmām spējam tikt galā ar pretinieku, taču ja godīgi, kartē train biju gaidijis lielāku pretestību!”

/raw par pusfinālu pret komandu Acenda/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji no HLTV.org platformas:

 

Lielais fināls: wolsung vs Team SPLY

Lielajā finālā šoreiz tikās komandas wolsung un Team SPLY, kas GOEXANIMO turnīros jau varētu tikt uzskatīts par sava veida El Clásico! Lai gan līdz šim turnīrā Team SPLY bija rādijuši patiesi apbrīnojamu sniegumu nezaudējot ne vienu karti, finālā kārtējo reizi wolsung komanda tiem nebija pa zobam! Divu karšu ietvaros uzvaru arī šoreiz svinēja komanda wolsung, kas kartēs train un mirage ar 16:8 rezultātu abās pārspēja Team SPLY spēlētājus tādējādi kļūstot par Samsung GOEXANIMO CS:GO 5x5 #10 turnīra čempioniem!

 

“Kārtējais fināls ar wolsung sastāvu un katru reizi spēlēt ir aizvien patīkamāk un jautrāk! Kaut arī ar krii pēdējā laika reti tiekam uz šiem turnīriem, tieši šīs emocijas dod mums to motivāciju spēlēt! Bija patiesi forša sajūta atkal uzspēlēt Latvijas LANā un izjust tā atmosfēru!

 

Runājot par finālu pret Team SPLY - man liekas, ka viņiem vienkārši neizdevās sevi līdz galam parādīt. Iespējami viņiem kaut kas traucēja to izdarīt, pārliecības par sevi vai kas tāds. Bet nu, tieši tās ir tās lietas ko mēs ar wolsung izmantojam, lai spēlētu savu no respect stilu, kas arī izdevās un pabeidzām finālu divās ātrās kartēs abās ar rezultātiem 16-8. Tā vien šķiet, ka pretinieki tā arī neattapās un nesaprata, kas tieši viņiem neizdodās. Bet kopumā bija labas spēles un es novēlu Team SPLY atrisināt savas problēmas un kustēties uz priekšu!

 

Kā jau ierasts pēc turnīra vēlos pateikt paldies savai wolsung ģimenei par kārtējo veiksmīgi aizvadīto turnīru un, protams, GOEXANIMO un Samsung par sniegto iespeju komandām un spēlētājiem sevi pierādīt!”

/YEKINDAR par finālu pret Team SPLY un kopumā aizvadīto turnīru/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji no HLTV.org platformas:

 

Turnīra MVP godu šoreiz GOEXANIMO dod komandas wolsung spēlētājam YEKINDAR, kurš ne vien aizvadija kārtējo reizi aizvadīja kopumā izcilu turnīru (vidēji 27,2 fragi kartē un K/D ratio 1.75), bet gan arī bija izteikts komandas līderis statos pusfināla un fināla ietvaros (K/D difference +53 un HLTV.org ratings 1.91) tādējādi aizvedot savu komandu līdz pelnītai uzvarai!

 

Samsung GOEXANIMO CS:GO 5x5 #10 rezultāti:

  • 1.vieta - wolsung (krii, Gekons, YEKINDAR, raw, hyskeee) - 400 EUR

  • 2.vieta - Team SPLY (Emis2, R0b3n, UGARR, hek, kykaho) - 200 EUR

  • 3-4.vieta - Esi Pirmais eSports (Interex, Daze, FreakY, endicate, sylvyrrock) - 100 EUR

  • 3-4.vieta - Acenda (Dhu, d3k, TOMCHH, Yautraiz, flexhy) - 100 EUR

 

Turnīra čempioni - wolsung (krii, Gekons, YEKINDAR, raw, hyskeee)

 

Otrās vietas ieguvēji - Team SPLY (Emis2, R0b3n, UGARR, hek, kykaho)

 

Apsveicam komandu wolsung ar kārtējo izcili aizvadīto turnīru un vēlreiz sakam lielu paldies visām 13 komandām, kas piedalijās šajā turnīrā! Seko līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām turpmākos GOEXANIMO CS:GO pasākumus!