Apr 10 - GOEXANIMO

Table top RPG Day #4 @GoExanimo

Table top RPG Day #4 @GoExanimo

Dārgie divdesmitskaldņu fani un topošie cienītāji, ir laiks atkal padoties vilinošajam aicinājumam un pulcēties uz dēku lomu spēļu pasaulē! 

Vēlamies jūs aicināt uz kārtējo galda lomu spēļu pasākumu šī gada 20. aprīlī, GOEXANIMO telpās, Riharda Vāgnera ielā 5! Kā parasti, varēs izmēģināt kādu foršu lomu spēli, kā arī praktizēties pašam vadīt spēli! Gaidīsim gan rūdītos lomu spēlētājus, gan pilnīgus zaļknābjus! 

Dienas un vakara galdi ir bez maksas, savukārt Drinks & Dragons ieejas maksa 5€, kuros iekļauts dzēriens, kas pastiprina piedzīvojuma garšu! 

Visas RPG dienas laikā, GOEXANIMO ir apņēmies nodrošināt katru vadītāju ar ūdeni, lai slāpes nebūtu lielākais pretinieks. Kā arī, GoExanimo apmaksās Drinks and Dragons ieeju priekš visiem DMiem! 

  
/Jānis Muižnieks - GOEXANIMO Dungeons & Dragons pasākumu vadītājs/ 

  
Lai pasākuma organizēšana būtu vieglāka un plūstošāka, esam arī izveidojuši arī Discord serveri, kura ietvaros varēsi uzzināt, ar ko kopā spēlēsi, izrunāt visas nepieciešamās spēles nianses, un iegūt atbildes arī uz citiem jautājumiem! Droši pievienojies, jo šeit varēsi runāt gan par RPG, gan arī dažādām amizantām spēles situācijām! 

Pievienojies Discord, klikšķinot šeit: https://discord.gg/d59tdRX 

Table top RPG Day @GoExanimo pasākuma norises grafiks: 

10:30 Kafeinīcā ierodas DM, mierīgi sagatavojās un ieņem vietu pie saviem galdiem. 

11:00 Sākas pirmais spēļu vilnis 

16:30 Sākas otrais spēļu vilnis 

22:00 Vakara jautrākā daļa - Drinks&Dragons 

2:55 Visas spēles beidzas 

  

Piesakies šeit: https://forms.gle/F91U1XQ3ZNyL4k786 

Pieteikšanās ir obligāta, ja vēlies sev garantēt vietu pie spēles galda! Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar pasākuma vadītājiem, Discord čatā atzīmējot @Moderator, vai rakstot uz janis.muiznieks97@gmail.com