Aug 14 - CS:GO

Zowie GOEXANIMO CS:GO 5x5 #4 atskats

Ar lielu prieku varam teikt, ka šajā nedēļas nogalē notikušaias Zowie GOEXANIMO CS:GO 5x5 #4 turnīrs ir veiksmīgi noslēdzies! Kādi bija šī turnīra lielākie pārsteigumi, kādas bija spēlētāju domas par atsevišķām turnīra spēlēm, kuras komandas (un to spēlētaji) ieguva sev HLTV.org profilus un kura komanda tad beigu beigās kļuva par turnīra čempioniem? Uzzini lasot tālāk!

 

Kā jau noprotams pēc turnīra nosaukuma - šo turnīru veidojām sadarbība ar Zowie, kuri atbalstija mūs finansiāli, tādējādi dodot mums iespēju palielināt turnīra balvu fondu! Atgādinam, ka pie mums iespējams iegādāties Zowie pelītes un to paliktņus! Pasūtijūmu vari veikt klubā uz vietas, rakstot mums facebook platformā vai uz e-pastu info@goexanimo.lv!

 

Pievēršoties pašam turnīram - izziņojot turnīru tā maksimālo komandu skaitu noteicām uz jau ierastajām 16 komandām, taču izskatās, ka CS:GO Latvijas komūns ir iekustināts tā pamatīgāk un mirklī kad līdz reģistrācijas beigām bija atlicis vairāk par nedēļu, iepriekšminētās 16 vietas jau bija aizņemtas! Lielā pieprasījuma dēļ palielinājām šī turnīra komandu skaita limitu no 16 uz 24, tādējādi dodot iespēju vēl 8 komandām (40 spēlētājiem) izbaudīt mūsu foršo pasākumu atmosfēru! Lieki piebilst, ka reģistrācijas trends turpinājās un jau pāris dienas pirms turnīra reģistrācija beigām arī šis komandu limits (24 komandas) tika sasniegts!

 

Runājot par turnīra izspēles formātu - tā kā šis bija pirmais lielais CS:GO turnīrs ar 24 komandām, tad visām komandām nācās izbaudīt nedaudz nepierastāku izspēles formātu, taču par šo neliels komentārs no turnīra galvenā administratora Gekona:

 

Skaidrs kā diena, ka šis 24 komandu formāts ne tuvu nav labākais formāts kādu es pats vēlētos redzēt turnīros kā spēlētājs, taču kā turnīra organizators varu teikt, ka reālistiski šis ir VIENĪGAIS veids kā mēs divu dienu laikā varam izspēlēt šāda apjoma (24 komandu) turnīru.


Visiem tiem, kas uzskata, ka šis formāts iespējami ir stulbs gribu atgādināt, ka tikai šī formāta dēļ vēl 8 komandām (40 spēlētājiem) bija iespēja piedalīties turnīrā! Manuprāt, tas kas tika upurēts (formāts) pret to kas tika iegūts (papildus komandas) ir tā vērts, jo atceramies, ka šo 8 papildus komandu vietā varējāt atrasties arī Jūs paši un tajā mirklī jau varat uzdot sev jautājumu - vai jūs labāk sēžat malā noskatoties turnīru tā strīmā, vai arī tomēr piedalaties paši nedaudz cita formāta turnīrā? Izvēle ir Jūsu!

 

Turnīru pirmo dienu iesākām ar četrām Double Elimination grupām, kur katrā bija pa 6 komandām. Divām no šīm sešām komandām tika piešķirts HIGH SEED balstoties uz to spēlētāju iepriekšējiem sasniegumiem mūsu turnīros. Attiecīgi - HIGH SEED komandas turnīru uzsāka no otrās kārtas savā grupā un lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs tām bija nepieciešama uzvara vienā spēlē nevis divās.

 

Tāpat arī šoreiz (atšķirībā no ierastā 16 komandu formāta) no grupām ārā tika četras komandas nevis divas, kas nozīmēja, ka otro turnīra dienu uzsākām ar 16 komandu Single Elimination zaru! Šī zara ietvaros pirmās divas kārtas (⅛ un ¼ fināli) tika aizvadīti pēc Best of 1 sistēmas, savukārt pusfināli un lielais fināls pēc Best of 3 sistēmas! Kā jau ierasts - komandas, kas nokļūst līdz pusfināliem sev nopelnija ne vien garantētu naudas balvu, bet arī profilu prestižajā CS:GO pasaules portālā HLTV.org.

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, komandu sastāvus, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:



Tāpat arī piedāvājam aplūkot 10 labāko turnīra spēlētāju (pēc kills) statistikas rādītājus no eBot:

Screenshot_1.jpg

Ar pilnu turnīra statistiku iespējams iepazīties ŠEIT! Augšā search logā izvēlamies turnīru "Zowie GOEXANIMO CS:GO 5x5 #4" un spiežam search!

 

Grupu spēles

 

Kā jau tika minēts - 24 komandas tika sadalītas 4 grupās pa 6 komandām katrā. No katras grupas 4 spēcīgākās komandas tika izslēgšanas spēļu kārtā. Kādas tad bija grupas un kuras tad bija tās komandas, kas spēja nodrošināt sev vietu otrās dienas spēlēs uzzināsi lasot tālāk!

 

 

A Grupas komandas un to sastāvi:

*wolsung.goeXanimo - ayrrix, yr, Feagley, CaptaiN, hopplo

*wyfyka - softstyleR, outwerk-, SLY, keen, teeja

Kurmji - AudioX, cvorty, apu, js1, Robbie2k

Kaftex - nulj, denq2k, Thesantar, jockCheaster, MagiC^

MISTERIO - APFEL, thief, Benjamin, wilx, FreakY

N0N4M3Z - Interex, rAsk, ArT1K, Darkzzzz, A13XZ0R

*HIGH SEED

grupaA.jpg

A grupas ietvaros pirmajā spēļu kārtā komanda kurmji piedzīvoja zaudējumu komandai kaftex kartē cache ar rezultātu 7:16, savukārt Interex&co ar vieglu roku (16:5 kartē mirage) pārbrauca pāri kādreizējās DeNova komandas pārstāvja wilx komandai MISTERIO. Otrās kārtas spēlēs vieni no turnīra favorītiem Wolsung.goeXanimo sagādāja pirmo un vienīgo turnīra sauso uzvaru (16:0 kartē cobblestone) apspēlējot vienos vārtos komandu kaftex, savukārt jaunizveidotā komanda wyfyka savā pirmajā pārbaudījumā ar 16:4 kartē mirage apspēlēja komandu N0N4M3Z. Grupas izskaņā sev vietu playoffs nodrošināja komandas N0N4M3Z un MISTERIO, kas attiecīgi uzvarēja komandas Kurmji (16:3 kartē cobblestone) un kaftex (16:10 kartē inferno).

 

 

B Grupas komandas un to sastāvi:

*CK$ - prelideN, UGARR, superhck, hek, R0b3n

*rezekneboy$$ - warden, whiskas, dairuha, LORENCh, Skeeezy

InnoCence Black - Slaughter king, nishta, Karlic, Rudito, lucy

Sex pistols - ThePolleN, frask, RushlinE*, pifs, hAnkkyy

:domīgais: - nopper, gRAZS, disciplex, Salix, n0ki

Slotas Operatori - Xape, Danchee, bettergethigh, Qasmokee, inno

*HIGH SEED

grupaB.jpg

B grupas ietvaros pirmajās spēlēs komanda Sex pistols ar rezultātu 16:2 kartē cache pārbrauca pāri komandai InnoCence Black, savukārt nopper ar kolēģiem kartē inferno aizslaucija Slotas operatorus ar rezultātu 16:3. Grupas otrās kārtas spēlēs komanda CK$ salīdzinoši tuvā cīņā (16:10 kartē cache) guva virsroku pār komandu Sex pistols, savukārt pirmo HIGH SEED komandu izdevās apbēdināt komandai :domīgais:, kas ar rezultātu 16:10 kartē overpass uzvarēja rēzeknes pilsētas pārstāvjus.

 

Iepriekš pret rezekneboy$$ mēs online spēlējām to pašu karti overpass un zaudējām. Bet tad mēs nebijām vēl praccojuši un īsti nezinājām ko daram. Tad uz šo lanu mēs bijām nedaudz sagatavojuši overpassu un bijām pārliecināti ka varēsim rezekneboy$$ uzvarēt. Protams, mums likās, ka viņi nospēlēs nedaudz labāk, bet kaut kas viņiem nesanāca un mēs pārliecinoši uzvarējām.

/nopper par spēli pret rezekneboy$$/

 

C Grupas komandas un to sastāvi:

*team_blackfire - blackfire, TAKO, arthlesyy, Raozy, Emis2

*aesthetic - Choice, davsty, miiF, unborn, yoteoto

EpiTex - SMuT*, natoreof[A]wolf, zeezman, xE0Ne, deepnes

Kebab e-Sports - AliNshz, burgerzz, staL, Sikvan, TheJacka

#NELEZJ - alekzzz, QuimZzz, sNeeky, STIBUn, erikmilka

Citizen.5 - Yuu, InTheFamous, Renesqu, TeHn, Nerv

*HIGH SEED

grupaC.jpg

C grupas ietvaros pirmajās spēles komanda EpiTex piedzīvoja zaudējumu komandai Kebab e-Sports kartē cache ar rezultātu 10:16, savukārt Citizen.5 cieta smagu sakāvi pret komandu #NELEZJ kartē cobblestone ar rezultātu 2:16. Grupas turpinājumā blackfire faceit staks dramatiskā 30 raundu (16:14 kartē inferno) duelī tomēr spēja izvilkt uzvaru pār Kebab e-Sports komandu, savukārt Jelgavas duets (Choice un davsty; komanda aesthetic) pierādija, ka ir pārāki pār komandu #NELEZJ (16:8 kartē inferno). Grupas izšķirošajās spēles komanda #NELEZJ papildlaikā ar rezultātu 19:16 kartē mirage nodrošināja sev uzvaru pār komandu EpiTex, savukārt Kebab e-Sports ar pārliecinošu 16:5 kartē overpass guva virsroku pār komandu Citizen.5.

 

Spēli pret Kebab e-Sports izvēlējāmies spēlēt mapē inferno. Sākām T pusē pārliecinoši ar rezultātu 6:0, taču pēc tam pretinieki spēja mūsu ekonomiku salauzt un puslaiku beidzām ar rezultātu 8:7. Galvenais iemesls tādam rezultātam bija TAKO 1v4 clutch trešajā raundā, jo zaudējot šo raundu mēs būtu demoralizēti un arī mūsu ekonomika būtu pa nullēm.
Sākoties CT pusei, mēs atkal ņēmām virsroku, nonākot pie rezultāta 15-8. Taču tas biedējošais 15 nebaidīja Kebab e-Sports un viņi sāka taisīt comeback. It īpaši jauzslavē burgerzz, kurš vairākus raundus paņēma uz sevi. Tomēr spēli mēs spējām pabeigt 30 raundos, uzvarot 2v2 retake un apstādinot comeback pie 16-14. Jāpaslavē komandas kapteinis blackfire, jo tieši viņš spēja savākt mūs CT pusē un galu galā arī novest mūs līdz uzvarai.

/Emis2 par spēli pret Kebab e-Sports/

 

 

D Grupas komandas un to sastāvi:

*EsNezinuPaprasiMan - LiTERjACK, raw, Akward, yalld, lainNy

*psyched - spitfire, bURTONgp, tomahawK, kas0, Dyrst

Flight7 - MrRaiss, Tuz, @igaяinsh, D@v!d0$!k, strannik2677

slavsent - bubuliits, Sean, Reptile, Shady, MrGabriel

WE HAWT - ShiNi, ttt, rocuJ, sterige, S1NXIE

grozāmgrābslis - PAPAplays, Zvede, christian8, kR1, skima

*HIGH SEED

grupaD.jpg

Pēdējās, noslēdzošās D grupas ietvaros pirmajā kārtā komanda Flight7 ar rezultātu 16:9 kartē overpass apspēlēja komandu slavsent, savukārt divu bijušās komandas goeXanimo.fe meiteņu duelī (skima un ttt) virsroku guva skimas pārstāvēta komanda grozāmgrābslis, kas ar rezultātu 16:9 kartē cobblestone apspēlēja komandu WE HAWT. Grupas turpinājumā komanda EsNezinuPaprasiMan bez problēmam vienos vārtos ar 16:3 kartē mirage apspēlēja komandu Flight7, savukārt komandai grozāmgrābslis izdevās apbēdināt grupas HIGH SEED komandu psyched to uzvarot garā 30.raundu (16:14 kartē mirage) derbijā! Grupas noslēgumā komanda psyched atguva pārliecību savos spēkos ar vieglu 16:5 kartē inferno uzvarot komandu slavsent, savukārt ShiNi ar draugiem guva pārliecinošu 16:5 uzvaru kartē cobblestone pār komandu Flight7.

 

Spēli sākām pa T. Sākums mums bija ļoti pārliecinošs, 6:1 uzvarējām. Pirmais halfs beidzās ar rezultātu 8:7 mūsu labā. Otro halfu iesākām ar uzvarētām CT pistolēm, anti eco un pirmo buy roundu, taču pēcāk zaudējām pret full eco pēc kā arī sabrukām.

Pie rezultāta 13:14 mēs paņēmām pauzi, bet neko nerunājām, vienkārši atpūtāmies. Naudas nevienam nebija, vienīgi Zvedem. Nolēmām pirkt ko varam un Zvede paņēma awp, pārējiem pistoles + armors. Atstājām viņu vienu uz a saitu, kur viņš paņēma 4 fragus tādējādi uzvarot raundu. Tas bija mirklis kad jutām, ka viņi sabrūk līdz ar ko spējām atgūt pārliecību, lai uzvarētu atlikušos divus raundus!
Kopumā esmu ļoti apmierināts ar to kā mēs visi šo spēli nospēlējām, jo katrs pielika savu roku, lai uzvarētu! Un paldies Zvedem - bez viņa izcilajām dotībām mūs sapurināt īstajos brīžos mēs noteikti neuzvarētu!

/PAPAplays par spēli pret psyched/

 

 

Izslēgšanas kārtas spēles!

 

Kā jau tika minēts - izslēgšanas kārtas spēlēs iekļuva katras grupas 4 labākās komandas, kas pēcāk cīnijās Single Elimination zara ietvaros! Pirmas divas kārtas spēles tika aizvadītas pēc Best of 1 sistēmas, savukārt pusfināli un lielais fināls - pēc Best of 3 sistēmas. Atgādinam, ka komandas un spēlētāji, kas iekļuva pusfinālos nevien nodrošināja sev naudas balvas, bet gan arī profilus ar bildēm HLTV.org mājaslapā!

pirmie.jpg

Pirmo četru ⅛ finālu ietvaros:

  • vieni no turnīra favorītiem komanda Wolsung.goeXanimo turpināja savu uzvaras gājienu apspēlējot ttt pārstāveto komandu WE HAWT kartē inferno ar rezultātu 16:6

  • skimas pārstāvētajai komandai grozāmgrābslis nebija pa spēkam uzveikt komandu N0N4M3Z piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 7:16 kartē cache

  • komanda EsNezinuPaprasiMan bez problēmām uzveica MISTERIO kartē inferno ar rezultātu 16:3

  • Komanda wyfyka ar vieglu roku pārbrauca pāri komandai psyched kartē cobblestone ar rezultātu 16:4

 

Pret psyched līdz šim nebija sanācis spēlēt, bet zinājām ka viņi diezgan daudz ir spēlējuši kopā, kā arī, ka bURTON ir diezgan labs IGL. Tomēr, viņu pasīvais stils pret mums nestrādāja un mēs diezgan vienkārši spējām pieņēmt viņu push-us, kā arī T saidā mūsu IGL softstleR ātri vien spēja atrast vājo punktu un lai salauztu psyched aizsardzību pietika ar vienkāršiem, taču efektīviem rushiem uz B.

/SLY par spēli pret psyched/

 

otrie.jpg

Otro četru ⅛ finālu ietvaros:

  • CK$ mielojās ar gardiem Kebabiem uzvarot Kebab e-Sports kartē cache ar rezultātu 16:1

  • aesthetic piedzīvoja zaudējumu puišiem no Rēzeknes (rezekneboy$$) kartē train ar rezultātu 7:16

  • blackfire novāktais faceit staks turpināja savu uzvaras gājienu šoreiz apspēlējot komandu Sex pistols kartē cache ar rezultātu 16:11

  • Komanda :domīgais: no turpmākās dalības turnīra ar rezultātu 16:5 kartē inferno izslēdza komandu #NELEZJ



treshie.jpg

¼ finālu ietvaros:

  • Wolsung.goeXanimo turpināja nesajust savus pretinieku šoreiz ar rezultātu 16:7 kartē overpass apspēlējot komandu #N0N4M3Z

  • softstyleR savus kareivjus aizveda līdz pelnītam HLTV.org profilam gūstot uzvaru pār komandu EsNezinuPaprasiMan kartē train ar rezultātu 16:10

  • Puišiem no rēzeknes (rezekneboy$$) nebija pa spēkam apspēlēt stipro CK$ komandu un tika piedzīvots zaudējums kartē mirage ar rezultātu 8:16

  • Komanda :domīgais: apbēdināja team_blackfire uzvarot tos vienos vārtos kartē overpass ar rezultātu 16:4

Jau ejot iekšā serverī mēs zinājām, ka pretī ir spēlētāji ar ļoti labu aimu un, ka šī spēlē noteikti nebūs viegla! Spēli iesākām pavisam slikti un pie rezultāta 1:6 jau komandā varēja sākt just šaubas par to vai maz spēsim uzvarēt šo spēli. Pāris labu Juan Deaglu rezultātā mēs spējām savākties un pabeigt pirmo T pusi kartē train ar rezultātu 6:9. Apmainoties pusēm jau jutām, ka esam pārņēmuši iniciatīvu savās rokās, kā rezultātā pa CT atdevām vien 1 raundu piebeidzot spēli ar rezultātu 16:10. Manurpāt, lielākā kļūda ko pieļāva mūsu pretinieki bija pie rezultāta 1:6 domāt, ka spēlē jau ir uzvarēta!

/SLY par spēli pret EsNezinuPaprasiMan/

 

finalsss.jpg

 

½ finālu spēles:

Wolsung.goeXanimo vs wyfyka

Pirmā pusfināla ietvaros tikās komanda Wolsung.goeXanimo ar nesen jaunizveidoto komandu wyfyka. Par spīti tam, ka komanda Wolsung.goeXanimo šo turnīru aizvadija bez sava IGL hyskeee, tā vienalga spēja divās kartēs pēc kārtas (16:11 cobblestone un 16:7 train) pārvarēt wyfyka izdarīto pretestību tādējādi nodrošinot sev vietu lielajā finālā!

 

wyfyka sastāvs mums nebija nekas jauns, arī iepriekšs esam spēlējuši un uzvarējuši spēles pret šiem spēlētājiem, tā kā bijām diez gan pārliecināti par savām spējam. Pirms pašas spēles uzsākšanas gan ayriks mūs visus nedaudz sabiedēja pastāstot, ka wyfyka trenējās jau divas nedēļas no vietas, līdz ar ko visa komanda nedaudz iespringa un spēlētāji sāka par daudz domāt tā vietā lai vienkārši spēlētu. Tas bija ļoti labi manāms mūsu pirmās kartes (cobblestone) laikā, kad pirmajos raundos galīgi neko nespējām izdarīt un bijām iedzinējos ar 0:7. Bet nu, mēs visi esam pieredzējuši spēlētāji un šādos scenārijos esam bijuši arī pret stiprākiem pretiniekiem, tāpēc atrī vien savācāmies un uzvarējām karti 16:11. Sākoties otrajai kartei komandas rindās jau varēja just, ka ir atgriezusies pārliecība savos spēkos ne tikai pirmās kartes uzvaras dēļ, bet gan arī tāpēc, ka atšķirībā no cobblestone, karte train mums bija sagatavota un izrunāta. Tad nu arī ar mūsu tā saukto faze rush uz B var teikt, ka paņēmām visu T side! Šos rushus ir gandrīz neiespējami apturēt, ja uz B saita nav vismaz 3 spēlētāji. Savukārt CT side jau bija tā teikt, kā meiteni nokoļīt - ātri, pārliecinoši un veiksmīgi.

/pusfināla MVP yr par spēli pret wyfyka/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

wolsungwyfyka.jpg

 

CK$ vs :domīgais:

Otrā pusfināla ietvaros tikās komandas CK$ un :domīgais:. Arī šajā duelī viss beidzās divās kartēs kurās pārliecinošu pārsvaru pār saviem pretiniekiem parādija komanda CK$ uzvarot kartē cache ar rezultātu 16:5 un pēcāk pabeidzot sēriju kartē inferno ar rezultātu 16:10, tādējādi nodrošinot sev vietu lielajā finālā!

 

Pirms pusfināla spēles mēs bijām domājuši, ka spēlēsim pret team_blackfire, jo šīs komandas sastāvā spēlē vairāki puslīdz zināmi spēlētāji un uz papīra šķietami viņi bija favorīti duelī pret komandu :domīgais:. Kad ieraudzījām, ka spēlesim pret komandu :domīgais: bijām nedaudz pārsteigti, jo reāli zinājām tikai 2 spēlētājus no šī sastāva.  

Protams, spēli uzsākot nekur nesteidzāmies un spēlējām palēnām, lai saprastu ar ko mums ir darīšana un apstiprinātu savu pirmspēles pārliecību par to, ka esam izteikti favorīti šajā duelī! Pēc aptuveni aizvadītiem 3-4 raundiem iepriekšminētais apstiprinājās un jutām, ka viss notiek un nekas mūs nevar apturēt. Atklāti runājot - tajā mirklī mēs vienkarši sākam visi skriet pēc HLTV.org reitinga, tas arī nemelošu bija primārais! mēs visi skrējam turot W pogu un šāvam, jo bijām tik ļoti pašpārliecināti un pārāki par saviem pretiniekiem. Tā arī ātri noslēdzam karti cache ar rezultātu 16:5. Manuprāt, mūsu uzstādītais spēles temps un agresivitāte bija kaut kas ar ko viņi vienkārši nespēja vai pat nemācēja tikt galā.  Savukārt - otrajā kartē inferno nedaudz paši nezinājām ko darīt un kā spēlēt, taču raundiem ejot sākām pielāgoties un atkal ieiet tajās pašās pirmās kartes sliedēs kā rezultātā svinējam uzvaru arī otrajā kartē inferno ar rezultātu 16:10.

/pusfināla MVP prelideN par spēli pret :domīgais:/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

ckdomigais.jpg

 

Lielais fināls: Wolsung.goeXanimo vs CK$

Pirms lielā fināla bija tiešām grūti pateikt, kura no šīm abām komandām tad nu īsti ir favorīts šajā duelī, taču skaidrs bija viens - šis būs viens elīgi labs fināls!

 

Finālā pret wolsung bijām gatavi uz pilnīgi visu, jo nezinājam ne kādas kartes spēlesim, ne arī īsti ko sagaidīt no šī wolsung sastāva. Nemaz nerunājot par to, ka mēs bijām savākušies 5 cilvēki, kas savu pirmo kopīgo spēli aizvadija te pat šajā LAN turnīrā.  Map pools uz finālu bija mums patīkams, jo spēlējam cache, overpass un inferno jeb kartes kuras ir zināmas visiem, līdz ar ko bija vieglāk pielāgoties spēlejot kā mixam. Pirms spēles nebija nekādu dižo stratēģiju vai pastiprināta gatavošanās, visu domājām un darijām uz vietas cerot, ka nostrādās!

 

Cache mēs tikām vienkarši apspēlēti! Pēc diezgan solīda T side halfa 9:6 mēs jutāmies pašpārliecināti, taču apmainoties pusēm CT sidā mēs tikām brutāli iznīcināti. Nespējām pielāgoties Wolsung lēnajam spēles stilam un neizmantojām granātas tā kā vajadzētu, tāpat arī pa CT nebijām izrunājuši nekādus setupus, līdz ar ko jebkurš execute no Wolsung T puses bija nāvejošs, jo nezinājām kā pret to spēlet, līdz ar ko arī piedzīvojām zaudējumu cache ar rezultātu 11:16.

 

Otrā mape overpass sākas daudz labāk. Personīgi es ieguvu lielu pārliecības lādiņu jau pēc pirmajiem 2 raundiem un tur arī sākas jautrība. Cīnijāmies raundu pec raunda un pabeidzām pirmo halfu ar 11:4 rezultātu, kas deva komandai pārliecibu, ka mēs spēsim pabeigt šo karti ar uzvaru, taču lietas nevirzijās tā kā mēs vēletos. T side mums atkal nebija pilnīgi nekā, pirmo reizi spēlejam overpass un viss ko mēs darijām bija split rush B vai split rush A. Sākumā tas strādāja, un jutām, ka tuvojamies 15 raundu slieksnim, taču pie rezultāta 14:7 viss beidzās, jo wolsung bija jūtami atkoduši ko mēs daram un kā pret to spēlēt! Kaut kur starp visiem raundiem izspiedām arī to 15 raundu, bet tālāk vienkārši netikām. Nonācām pie rezultāta 15:15 un overtime. Tur gan sākām spēlēt nedaudz lēnāk un tas sāka strādāt. Pateicoties stabilam CT side un nedaudz veiksmei T side noslēdzam overpass ļoti stresainā maniere ar rezultātu 22:18.

 

Tad nu nāca trešā karte - inferno. Zinājām, ka būs grūti, jo bez manis CK komanda iepriekšējā turnīra finālā zaudēja wolsung komandai tieši  inferno. Zinājām, ja mes nesaņemsimies tad uz labvēlīgu rezultātu var necerēt! Sākām spēli kā zaudētaji un vienā brīdi rezultāts bija pat 0:7, bet tad viens raunds ko paņēmam mainija visu. Mēs atvērāmies un kļuvām brīvāki. Visi sāka trāpīt savus šāvienus un pabeidzām halfu 6:9! Emocijas sāka uzvirmot! Lai gan zaudējām otrā halfa pistoles, mēs nepadevāmies, jo zinājām, ka T side šajā kartē varam nospēlēt labi, galvenais - darīt visu kopā un būt pārliecinātiem par sevi. Ļoti daudzus T side raundus uzvarējām skrienot uz B saitu un vienkarši riskējot, ka sanāks ieiet. Arī retake situāciju scenārijos viņiem nebija nekādu cerību, šķietami, ka pat visus after-plant raundus mēs uzvarējām un bija jūtams, ka beidzot mums vienkārši viss ko daram izdodās! Tālāk bija tikai laika jautājums cik ilgi vēl šī spēle ies līdz mēs sasniegsim nepieciešamos 16 raundus! Tāpat arī kad splitojām A caur māju un shortu mums vis izdevās. Mirklī kad salauzām pretinieku komandas ekonomiku sapratām, ka vajag nospēlet droši un spēlēt kopā, tad mums nekas neatņems šo uzvaru! Tā arī izdarījam un uz ļoti pastiprināta emociju viļņa uzvarējam visu turnīru! Sen nebija bijusi tik laba uzvaras garša…

 

Paldies GOEXANIMO par kārtejo ideāli noorganizēto pasākumu un tiem kas mūs atbalstija YouTube strīmā! Tāpat arī lielu paldies saku savas CK$ komanda biedriem hek, R0b3n, UGARR un superhck, Jūs esat labākie!

 

Šādas emocijas un uzvaras mēs ilgi atcerēsimies! No nulles uz maksimumu, tas negadās bieži, bet mēs to izdarījam. Šis ir tikai sākums daudzām citām uzvarām.

/fināla MVP prelideN par spēli pret Wolsung.goeXanimo/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

ckwolsung.jpg

 

20883340_1542843905761794_1182932006_o.jpg

Turnīra čempioni - CK$ (superhck, UGARR, hek, R0b3n, prelideN)

 

Sakam milzīgu paldies gan visiem tiem, kas piedalijas turnīra, gan arī, protams, Zowie bez kuriem šis turnīrs nebūtu iedomājams! Seko līdzi jaunumiem, jo jau pavisam drīz varētu tapt skaidrs kad notiks nākošie CS:GO 2 pret 2 un 5 pret 5 turnīri!

 

Atgādinam, ka jaunais klubs strādā arī darba dienās. Droši nāc ciemos pie mums iestiprināties vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation4 vai galda spēles!

 

topmaizez0rkje.jpg

 

Tāpat arī vēlamies vēlreiz uzsvērt uz to, ka mūsu klubā ir kategoriski AIZLIEGTS ienest jebkādus ēdienus vai dzērienus, kas nav pirkti mūsu klubā! Šo noteikumu vairākkārtēja pārkāpšana tiks sodīta ar attiecīgās komandas diskvalifikāciju un/vai konkrētās personas izraidīšanu no kluba telpām.