Jan 15 - CS:GO

Samsung GOEXAIMO CS:GO Best of the Best

!!! UPDATE - duelis noslēdzies ar komandas wolsung uzvaru trīs kartēs pēc kārtas ar rezultātiem 19:17 kartē cache, 16:12 kartē inferno un 16:9 kartē mirage !!!

 

Ar prieku paziņojam, ka svētdien, 21.janvārī, sadarbībā ar mūsu foršo partneri Samsung, klubā norisināsies Samsung GOEXANIMO CS:GO Best of the Best duelis! Kas tajā sacentīsies, kādā formātā, par kādu balvu un kam par godu? Uzzini lasot tālāk!

 

Lai noskaidrotu labāko Samsung GOEXANIMO turnīru komandu šajā mačā piedalīties aicinājām divas iepriekšējo Samsung turnīru uzvarētājkomandas: komandu wolsung un komandu Team SPLY (ex-neruna).

 

komanda Team SPLY (ex-neruna) uzvarēja iepriekšējo Samsung GOEXANIMO turnīru

 

Lai neierobežotu komandas un neliktu tās rāmjos, to kapteiņiem tika sniegta iespēja izveidot jebkāda veida sastāvu, kura ietvaros visi spēlētāji kaut reizi spēlējuši attiecīgas komandas rindās kādā no GOEXANIMO turnīriem.

 

Samsung GOEXANIMO CS:GO Best of the Best komandas un to sastāvi:

  • wolsung - hyskeee, YEKINDAR, Gekons, raw, krii

  • Team SPLY (ex-neruna) - Emis2, outwerk-, kykaho, UGARR, hek

 

Šie sastāvi savā starpā cīnīsies Best-of-Five (Bo5) formāta duelī, kura uzvarētājs mājup dosies ar balvu 200 EUR apmērā, ko nodrošinājusi kompānija Samsung! Spēles sākums paredzēts plkst. 15:00 un to tiešraidē varēsi vērot GOEXANIMO YouTube kanālā mūsu kāstera Emvy pavadībā!

 

Tas viss par godu Samsung veiktajām pārmaiņām mūsu kluba VIP telpā, kas ar 21.janvāri būs piedzīvojusi kā vizuālas, tā arī tehniskas pārmaiņas un turpmāk sauksies par Samsung VIP Lounge!

 

Raksta autors: @GekonsCS