Dec 17 - GOEXANIMO

Tet Gaming Night - izklaide jaunā, vēl neredzētā formātā!

Tehnoloģiju un izklaides uzņēmums Tet sadarbībā ar Latvijas vadošo esporta uzņēmumu GOEXANIMO piedāvā gada izskaņu pavadīt izklaidējoties pavisam jaunā, vēl neredzētā formātā -  Tet Gaming Night!

 

Tet Gaming Night ir izklaides pasākums divu dienu garumā, kurā Latvijā iecienīti gaming tiešraižu vadītāji savā starpā sacenstīsies gan par to, kurš ir labākais geimeris, gan arī par to, kurš vislabāk spēj izklaidēt publiku otrpus ekrāniem. Tet e-veikals ir nodrošinājis grandiozu balvu fondu 1000 EURO apmērā - dalībniekiem būs par ko pacīnīties! Pasākumu varēs vērot tiešsaistē 29. un 30.decembrī katra dalībnieka straumēšanas kanālos.Sākums plkst. 19:30. 

 


Tet Gaming Night laikā katrā cīņā savstarpēji sacentīsies četri dažādi dalībnieki. Vakara gaitā Tet Facebook lapā skatītāji balsos par katra vakara spilgtāko personāžu, kurš tad beigu beigās arī tiks pie galvenās balvas!  Arī skatītāji nepaliks bešā - viens veiksmīgais balsotājs laimēs Razer Kraken austiņas!
Zemāk vari nedaudz tuvāk iepazīties ar Tet Gaming Night pasākuma dalībniekiem:

  • Kaspars un Norberts no kanāla FunFaceTV - cilvēki, kuri patiesi mīl geimingu un ir uzskatāmi par vieniem no Latvijas YouTube pionieriem. Pašlaik puiši veido saturu gan savā YouTube, gan arī Twitch kanālā.

  • UldonsTV - viens no skaļākajiem Latvijas YouTube platformas darboņiem. Tautā pazīstams arī kā “cilvēks ballīte”.

  • Ģenerālis - viens no pēdējā laika populārākajiem jauniešu izklaidētājiem, kurš pārsteidz savus skatītājus ar lieliskām aktiera prasmēm, spēlējot GTA Roleplay savā Twitch kanālā.

  • Andris “grianDs” Grīnbergs - esporta entuziasts, pasākumu producents un satura veidotājs tādās platformās kā Twitch, TikTok un YouTube.

  • LVJarans - savulaik radīja distrack dziesmu, kas savāca 400 tūkstošus skatījumu, tādējādi aizsākot sava veida pārmaiņas Latvijas YouTube vidē. Pašlaik veido lielisku saturu, spēlējot GTA Roleplay savā Twitch kanālā.

  • Uzkapājam - viens no retajiem retro spēļu entuziastiem Latvijā, kurš daudz laika savā Twitch kanālā pavada, spēlējot vecās, labās bērnības laiku spēles, kas vienmēr rosina patīkamu nostaļģijas sajūtu. Taču aizmirsts netiek arī par mūsdienu šedevriem.

  • Velns no SpēlējamKopā - jautra draugu kompānija ar daudz un dažādiem spilgtiem personāžiem. Tā rezultātā viņu veidotais YouTube saturs ir ne vien svaigs, bet arī spēj sasmīdināt pilnīgi ikvienu.

 

Pasākums noritēs brīvā formā, un tā starts paredzēts plkst. 20:00 ar noslēgumu īsi pēc pusnakts. Apmeklē Tet.lv Facebook lapu, lai uzzinātu vairāk informācijas par pasākumu un to, kā piedalīties balsošanā. Ja plāno pieslēgties tiešraidēm, tad droši spied pogu "Going" šim pasākumam Facebook platformā.