Dec 19 - FIFA

GOEXANIMO FIFA19 turnīra atskats

Piektdien, 30. novembrī, veiksmīgi aizvadījām šī gada pirmo GOEXANIMO FIFA19 turnīru, kurš notika sadarbībā ar mūsu partneri PSX.lv! Turnīrā dalību ņēma līdz šim lielākais cilvēku skaits, no kuriem daži jau iepriekš piedalījās mūsu rīkotajos turnīros, taču liela daļa bija pilnīgi jauni cilvēki, kas klubā ieradās pirmo reizi. Kā tad noritēja šis pasākums un cik cilvēku galu galā piedalījās? Uzzini, lasot tālāk!

 

Salīdzinot ar iepriekšējo turnīru un neskatoties arī uz to, ka šoreiz dalībnieku skaits bija neierobežots, reģistrācijas formu aizpildīja 24 cilvēki, bet uz pašu turnīru ieradās tikai 15 cilvēki.  

 

Partnera atbalsts palīdzēja mums izveidot sekojošu balvu fondu šim turnīram:

 

Turnīra formāts bija sekojošs - visi dalībnieki tika sadalīti 4 grupās, pa 3-4 cilvēkiem katrā. No katras grupas 2 labākie spēlētāja iekļuva izslēgšanas spēļu kārtā. Spēles noritēta ar 6 minūšu puslaikiem. Grupu spēles un izlēgšanas spēles tika aizvadītas pēc Best of 1 single elimination sistēmas, bet lielais fināls tika aizvadīts Best of 3 formātā.

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:

 



Lielajā finālā tikās Danila un NK8. Atgādināšu, ka Danila ir pirmspēdējā turnīra čempions un iepriekšējā turnīra finālists, tāpēc viņš tika uzskatīts par ļoti spēcīgu pretinieku absolūti jebkuram spēlētājam. Abi finālisti līdz finālam tika, nezaudējot nevienu pašu spēli,  turklāt jāpiemin arī fakts, ka NK8 pusfināla spēlē uzvarēja Loco, kas ir iepriekšējā turnīra čempions. Gan Danila, gan NK8 rādīja lielisku sniegumu visa mača garumā, it īpaši otrajā spēlē, kur abi spēlētāji izcēlās ar krietnu vārtu guvumu skaitu. Elpu aizraujošā cīņā Danila svinēja uzvaru, ar rezultātu sērijā 2:0 (3:0; 5:4), tādējādi kļūstot par GOEXANIMO FIFA19 #1 by PSX.LV turnīra čempionu!

 

Turnīra finālisti - NK8, Danila


Sakām lielu paldies visiem dalībniekiem un vēlreiz apsveicam turnīra uzvarētāju Danila! Seko līdzi jauniemiem, lai nepalaistu garām informāciju par nākamajiem PlayStation4 pasākumiem GOEXANIMO klubā!